Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 июня 2018, 10:36
3233
0

Олег СМАЛІЙЧУК: «Карпати підпишуть двох новачків»

Віце-президент львівської команди розповів про трансферні новини клубу

| Обновлено 22 июня 2018, 10:36
3233
0
Олег СМАЛІЙЧУК: «Карпати підпишуть двох новачків»
ФК Карпаты. Олег Смалийчук

Міжсезоння – час змін в кожній команді. «Карпати» не є винятком. Офіційно «зелено-білі» оформили вже два переходи: Рібаса в «Ланус» та Шевченка в «Шахтар». Віце-президент ФК «Карпати» Олег Смалійчук розповів про інші трансферні новини.

– Насамперед, наш клуб вдячний Себі Рібасу та Олексію Шевченку – вони проявили справжній професіоналізм. Отримавши пропозиції від інших клубів, ми дуже швидко дійшли згоди та порозуміння. Ці переходи влаштували три сторони – тому, можна вважати їх абсолютно вдалими.

– У кого з гравців завершилися контракти?
– «Карпати» залишають Роман Мисак та Олег Голодюк. Із Романом, за згодою сторін, ми вирішили не продовжувати угоду. Голодюку запропонували новий контракт, але після тривалих роздумів він відмовився – прагне шукати нові виклики у своїй кар’єрі. Перешкоджати такому бажанню ми не можемо. Тому від щирого серця дякуємо хлопцям за чесну та сумлінну роботу в «Карпатах», за їхню відданість та професіоналізм. Обоє – наші вихованці. «Карпати» – їхній дім. Я впевнений, вони до нас ще повернуться.

– В Андрія Нестерова також завершується контракт...
– Так, термін дії угоди завершується 30 червня. До останнього дня тривали переговори щодо продовження, але буквально в середу, під час тренування, Андрій зазнав травми, йому необхідна операція та кілька місяців реабілітації. Зважаючи на такі обставини, ми вирішили підписати із ним контракт, адже не можемо кинути напризволяще свого гравця. Однозначно віримо, що після реабілітації Андрій повернеться і знову стане лідером нашої оборони. Ми зробимо все, щоб якомога швидше поставити Нестерова на ноги – «Карпати» своїх не залишають.

– У таборі «Карпат» знаходяться двоє потенційних новачків...
– Центральний захисник Олексій Ковтун – українець, який до останнього часу грав за «Мінськ». Ми слідкували за ним останні півроку. Впевнені, що він підсилить нашу команду. Як тільки прибуде його представник, ми відразу підпишемо контракт. Олексій хоче бути «левом» і залишитися у Львові. Герман Пеньков знаходиться в розташуванні нашого клубу із дозволу президента «Сталі» Вардана Ісраеляна. Тренери ним задоволені, він підходить команді. Сподіваюся, найближчим часом ми підпишемо з ним офіційну угоду.

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.