Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
2097
0

Фінал ЛЧ в Києві. У центрі міста відкрили фан-зону Фестиваль чемпіонів

«Фестиваль чемпіонів» розважатиме та надихатиме киян і гостей столиці з 24 по 27 травня

Фінал ЛЧ в Києві. У центрі міста відкрили фан-зону Фестиваль чемпіонів
Getty Images
З прибуттям трофеїв Ліги чемпіонів УЄФА на Хрещатику розпочав роботу «Фестиваль чемпіонів»
 
«Фестиваль чемпіонів», який УЄФА завжди організовує в період фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок, розважатиме та надихатиме киян і гостей міста з 24 по 27 травня.
 
«Фестиваль чемпіонів» розпочав свою роботу з церемонії відкриття, під час якої прибули трофеї Ліги чемпіонів серед чоловіків і жінок. Мер Києва Віталій Кличко разом з Ією Андрущак, амбасадором фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок, і легендарним футболістом Кафу представили кубки обох фіналів, які зайняли достойне місце на символічному постаменті у вигляді м’яча з зірок. Всі бажаючі могли сьогодні сфотографуватися з обома трофеями, і далі матимуть нагоду зробити знімок з кубком чоловічого фіналу, що буде доступним до 26 травня включно.
 
На футбольному полі, спеціально облаштованому прямо на Хрещатику, відбувся перший матч в межах соціальної кампанії УЄФА #EqualGame – Чемпіонат світу серед безхатченків (футбол для соціальної інтеграції). В асоціації переконані, що кожен повинен мати змогу насолоджуватися футболом, незважаючи на те, хто ти, звідки ти чи як ти граєш. Сьогодні глядачі також долучилися до Cпеціальної Олімпіади (гравці з труднощами у навчанні) та матчів Міжнародної федерації футболу осіб з церебральним паралічем та Європейської Федерації футболу серед інвалідів-ампутантів.
 
А насамкінець кожен міг сам поганяти м’яча, і ця можливість передбачена програмою щодня у різний час.
 
На сцені своєю майстерність демонстрували футбольні фрістайлери, а музичну атмосферу створювали гурти ДахаБраха,TNMK та інші.
 
25 травня програма розпочнеться об 11:00 з Турніру юних чемпіонів adidas, а о 16:00 фани зможуть вболівати за «Легенд ФК «Реал Мадрид», «Легенд ФК «Ліверпуль», команду «Шевченко і друзі» або «Легенди чемпіонів УЄФА» під час Ultimate Champions Tournament. За турніром можна буде спостерігати навіть в іншому кінці «Фестивалю чемпіонів» завдяки трансляції на сцені.
 
Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів між «Реалом» і «Ліверпулем» пройде 26 травня в Києві на стадіоні «НСК Олімпійський». Початок зустрічі заплановано на 21:45 за київським часом.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.