Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
12611
46

ФФУ: «Циганков симулював, Кадара треба було видаляти»

Комітет арбітрів ФФУ розібрав суперечливі епізоди матчу «Динамо» - «Шахтар»

ФФУ: «Циганков симулював, Кадара треба було видаляти»
dynamo.kiev.ua. Виктор Цыганков

В суботу в матчі останнього, 32-го туру УПЛ «Динамо» обіграло «Шахтар» 2:1. Матч запам’ятався декількома суперечливими епізодами, серед яких – пенальті в ворота «Динамо» на 22-й хвилині і грубий підкат Веллінгтона Нема на 93-й хвилині.

Комітет арбітрів ФФУ дав твою трактовку цим епізодам:

«22 хв. Гравець № 44 господарів зупиняє футболіста № 88 гостей, застосувавши руки, і він навіть не намагається зіграти в м’яч. За таке порушення, скоєне всередині штрафної площі, на користь гостей було правильно призначено 11У. У будь-якому випадку критерії оцінки ЗОГМ, передбачені IFAB, для цього випадку не змінилися, і тому не вистачає відповідної дисциплінарної санкції. Гравець № 44 гостей повинен був бути вилучений (ЧК) через наявність ЗОГМ.

90+3 хв. Гравець № 12 гостей у безрозсудній манері стелиться у підкаті проти футболіста № 15 господарів, який перебільшує наслідки епізоду — кричить та симулює отримання більших наслідків, ніж було насправді. Динаміка та відео показують, що дії були спрямовані на заволодіння м’ячем. Звідси гравцю № 12 була правильно винесена лише ЖК».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Вратарем Шахтера интересуются клубы АПЛ, Фесюн – замена для него
Футбол | 18 марта 2024, 16:13 9
Вратарем Шахтера интересуются клубы АПЛ, Фесюн – замена для него

Клуб заранее готовит замену Дмитрию Ризныку, основному стражу ворот

Украинский вратарь Бенфики признался, готов ли играть за сборную Португалии
Футбол | 18 марта 2024, 11:04 9
Украинский вратарь Бенфики признался, готов ли играть за сборную Португалии

Игорь Костенко хочет выступать только за украинскую сборную

Комментарии 46
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mastter77
ФФУ - сброд дебилов, облизывающих ахметку!!!!!
vitaha33
Це кучка жополизних непрофесіоналів.
Гравець № 44 гостей повинен був бути вилучений (ЧК) через наявність ЗОГМ.
Гравець 44 гостей Ракіцький. Це раз.
Друге, яка червона картка? Нема таких рекомендацій, там пенальті з натяжкою, бо Кайоде сам рукою тримав Кадара, де тут червона?
Ну і про Циганкова це занавєс...
izgou
Є думка, що після перших турів нового чемпіонату біля ФФУ буде не одна демонстрація. Коліну не винесли, лисому повезло, то павелка і його оточення по стадіону поганяють!!!
serg1983s
ФФУ браво. Игрок номер 15 симулирует но ЖК вынесено правильно. Абсурд.
Юрий Москотин
Хворий ФФ іди в Ж.
Андрей Диденко
C такой федерацией наш футбол ещё долго будет в жопе
Юрий Логвинский
90+3 хв. Гравець № 12 гостей у безрозсудній манері стелиться у підкаті проти футболіста № 15 господарів, який перебільшує наслідки епізоду — кричить та симулює отримання більших наслідків, ніж було насправді. Динаміка та відео показують, що дії були спрямовані на заволодіння м’ячем. Звідси гравцю № 12 була правильно винесена лише ЖК». ЧИО ЗНАЧИТ В безрозсудній манері? БЕЗ УМА? А Цыганков как мячик взлетает в воздух и спиной шлепается на Нема, и должен радостно хлопать в ладоши? Хотел бы я увидеть морды этих вроде судей в ситуации Цыганкова. А главное какой подкат против фактически стоящего Цыганкова? Это был просто прыжок в сторону Цыганкова. Как это еще не приняли решение, что это Цыганков УРОНИЛ НЕМА?
knmua
Думается мне, для комитета арбитров нужно провести практические занятия, поставить каждого по очереди с мячиком, а Гармаш выполнит подкат в стиле Нема, думаю после этого они резко поменяют своё мнение об этом эпизоде.
jekаfunny
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
gucci1992
Так накажите за симуляцию! Ведь это издевательство над фраер-плей!
sigizund-avto
мля, фю-фу-у просто филиал телеанала фут и бол! витю леоненко в состав ысполкома к павелке!! во суркисоиды "своего парня" себе поставили для приключений на помятые места!!! я в восхищении..
Miroslav Shcherbina
rokkino, піз@ящєє мовою вбивць-окупантів, закрий свій іноземний язік. Екающий куплений був ще "впердє" каралєви лугандонії, а тепер коли сидить в ложі на футболі, то тільки чомусь в точенні бубок та інших ригіональних кожів. Можеш його забрати до себе. А от Глава нє куплєн! Патамучта він нє люд Суркіса, а водітєль для Лєни й довірена особа найавторитетнішої та найчеснішої людини чєлафєчєства - В.Ф.Януковича. До що там гаваріть, на Данбасє фсьо нє куплєно! Маріуполь - самий нєзавісімій клуп в мірє! Как і радной для асобіх (в санках) - свєрдлофскій "Лнровєц". Й Циганков канєшна сімулірофал - єта фсєгда так - сімуліруєш, кагда тєбья акуратно касаюцца по ахіллам всєм лєонєнскім тєлом (у звичайних людей - це нога). Отаке у нас найчесніше та най бнєзавісімає ФФУ! Фу!
Владимир Копяк
Интересно, те кто пишет такие решения в нормальной жизни, за стенами ФФУ, тоже так изъясняются со своими родственниками? Или это отдельно завезенная к нам в Украину кагорта инопланетян для работы в соответствующей организации? Чтобы прочитав один раз и двинуться мозгами? Ну, чтобы второй раз не тянуло на прочтение этих опусов...
mavast
Чим більше писати про рижу фуфуУ і киртиць, тим більше вони насолоджуються. Пропоную: про них НЕ! читати, НЕ! писати. Нехай сидять в ізоляції і сами про себе пишуть, читають і лижуть.
podrobnosty
Если бы пенальти было в другую сторону, то комментарии ФФУ были бы следующими: Игрок 44 увидел муху цеце на футболке соперника 88 и проявил мужество и сознательность, спасая игрока соперника от верной смерти задавил смертельно опасную муху. Игрок соперника упал от пережитого стресса. А судья несправедливо назначил пенальти.
wolfwolf777
из текста...."гравець №44 ГОСТЕЙ повинен був бути вилучений (ЧК) через наявність ЗОГМ", а это рахицкий!!
mr. Jonny
Нынешнее ФФУ это фейковая организация. Павелка и КО клоуны на побегушках рыжей мрази.
Denios
когда "замечательные журналисты" пишут о конченых футбольных чиновниках, то бывает всякое. например, в этот раз исчез второй абзац сего обкуренного решения (вот линк на сайт ФФУ: https://ffu.ua/article/33663)
"26 хв. ГР гравця № 25 господарів, в якого влучає потужний удар по воротам у виконанні футболіста № 9 гостей, було оцінено правильно як ненавмисну. Його рука знаходиться у правильному положенні — вздовж тіла, і вона не створює жодної перешкоди удару, а також не збільшує об’єм тіла. Гру з боку арбітра було продовжено правильно призначенням кутового удару."
чтобы было понятно - номер 25, это Гонсалес, которого даже в заявке на игру не было
Mykhailo Stepanov
серьезно воспринимать то что исходит из недр ФФУ- себя не уважать