Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
3203
0

ПАВЕЛКО: «Приємно, що матч не затьмарили неприємні інциденти»

Президент ФФУ Андрій Павелко – про фінал Кубка України

ПАВЕЛКО: «Приємно, що матч не затьмарили неприємні інциденти»
zn.ua. Андрій Павелко

Вчора у фіналі Кубка України «Шахтер» здобув перемогу над «Динамо» с рахунком 2:0. Президент ФФУ Андрій Павелко задоволений самим матчем і його організацією:

«— Андрію Васильовичу, Дніпро побачив 9 травня прекрасний фінал?
— Дійсно, вийшло велике свято футболу. Приємно, що його разом із шанувальниками «Динамо» й «Шахтаря» змогли відчути дніпровські вболівальники, які теж скучили за великим футболом і зібралися на трибунах «Дніпро-Арени». Дякуємо їм, що вони прийшли на стадіон, і ми побачили красивий фінальний поєдинок. Дякуємо також командам, які віддавалися грі всі 90 хвилин. Приємно, що такий матч не затьмарили неприємні інциденти, і чудово відпрацювала команда арбітрів. Найголовніше, аби будь-яка гра приносила вболівальникам тільки позитивні емоції.

— Чи знаєте ви про те, що перед початком матчу сталася сутичка між ультрас та поліцією?
— Так, мені говорили про це. Пізніше пристрасті вщухли. У мене не було сумнівів, що конфлікт буде вичерпаний. Дякувати Богу, все закінчилося спокійно.

— У Фейсбуці гуляє інформація, що ви нібито когось лякаєте...
— Це фейки, які я не коментую. Це вже навіть не смішно. Це так звані чорні технології. Ідуть вкидання, за які платять великі гроші, і люди їх відпрацьовують. Тому не дивуйтеся таким «сенсаціям».

— У фіналі знову не обійшлося без фаєрів. Як викорінити цю проблему?
— Так, це питання, яке вимагає дуже пильної уваги. Ідеться про систему безпеки на наших стадіонах. Треба, щоб ігри проходили спокійно, а вболівальники мали можливість приходити на матчі із сім'ями й не боятися за свою безпеку.

— Як будуть покарані винні?
— За регламентом змагань клуби несуть відповідальність за своїх уболівальників. Україна прийде до інтелігентної поведінки на трибунах, щоб не було подібних провокацій. Через це пройшло багато європейських країн. Це чекає й Україну. Упевнений, ми обов'язково будемо цивілізовано поводитися на трибунах і обмежимося піснями, великими прапорами, але аж ніяк не підручними засобами, які заборонені будь-якими нормами УЄФА та ФІФА».

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.