Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1107
0

Микита БУРДА: «Маріуполь зробив висновки з попередніх поразок»

Захисник «Динамо» – про домашній поєдинок з командою Олександра Бабича

Микита БУРДА: «Маріуполь зробив висновки з попередніх поразок»
ФК Динамо Киев. Никита Бурда

Захисник «Динамо» Микита Бурда після тривалої паузи, пов’язаної з травмою, з весняної частини сезону регулярно грає в основному складі. Разом із командою він готується до домашнього матчу з «Маріуполем», а напередодні гри поділився своїми очікуваннями:

- У нас був звичайний тижневий цикл, ми більш-менш однаково готуємося до матчів з усіма суперниками. Після перемоги над «Ворсклою» настрій хороший, хоча матч був важким. Можливо, збоку гра виглядала не дуже яскравою, адже мало місце багато боротьби, та й поле було поганої якості, й «Ворскла» добре захищалася.

- У матчах, що залишилися до завершення чемпіонату, має бути легше?
- Ні, тепер кожен матч вирішальний, адже у всіх є свої завдання, ніхто не хоче програвати, до того ж проти «Динамо» всі прагнуть проявити себе з найкращого боку.

- Чим вам запам’ятався попередній матч у Маріуполі, який завершився нашою перемогою – 3:2?
- «Маріуполь» – не лише складний для нас суперник, а й команда, яка дійсно грає у футбол, використовує продумані передачі, а не б’є м’яча аби-куди – з ними цікаво грати. Також у них хороший склад гравців, у лінії атаки – індивідуально сильні футболісти. Минулого разу була хороша гра, і зараз очікуємо такої ж. Гратимемо лише на перемогу.

- Маріупольці в останніх двох турах програли, у тому числі й «Шахтарю». Це означає, що вони будуть злішими, або, навпаки, свідчить про їхній не найкращий моральний та фізичний стан?
- Думаю, вони зробили висновки з тих поразок. Проти нас буде зовсім інша гра, тим паче, що свого часу мали місце не зовсім приємні нефутбольні моменти. Щоправда, ситуація з невиїздом «Динамо» до Маріуполя – вже історія. Після того ми вже приїздили до цього міста, тож усе добре. Впевнений що у п’ятницю у наших гостей буде величезне бажання реабілітуватися.

- Чи маєте знайомих у складі команди суперника? Чи могли б виокремити когось із гравців?
- Так, знаю багатьох хлопців. Попередня гра в Маріуполі показала, що Тотовицький, Чурко, Болбат – індивідуально сильні футболісти. Тож, ми готуємося серйозно, адже, повторюся, нам протистоятиме хороший суперник, а нам необхідна лише перемога.

- Ви повернулися до основного складу «Динамо» з весняної частини сезону. Що відчуваєте?
- Відчуття чудові. Після тривалої перерви  зараз просто насолоджуюся футболом. Дуже вдячний тренерам за довіру, без неї нічого б не було. З кожним поєдинком краще відчуваю ігрові зв’язки, краще відчуваю ритм гри. Намагаюся виконувати вимоги тренера. Звісно, у кожній грі є помилки та моменти, в яких можна було б зіграти краще. Намагаюся виправлятися та вдосконалювати свої дії на тренуваннях.

Матч «Динамо» – «Маріуполь» відбудеться в п’ятницю, 4 травня. Початок о 19:00.

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.