Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 апреля 2018, 22:46
5287
9

Карпати з мінімальним рахунком здолали Сталь у Києві

Львів'яни здобули важливу перемогу завдяки голу Карраскаля

| Обновлено 15 апреля 2018, 22:46
5287
9
Карпати з мінімальним рахунком здолали Сталь у Києві
ФК Карпаты
Суперники вийшли на поле «Оболонь Арени», знаючи про підсумок матчу своїх конкурентів «Зірки» та «Чорноморця», після якого кропивничани за рахунок кращої різниці забитих та пропущених м’ячів зуміли випередити львівську команди у турнірних перегонах. Щодо кадрових змін у складах суперників, то в складі «Карпат» місце дискваліфікованого Лобая у центрі оборони зайняв Нестеров. У складі «сталеварів» через перебір жовтих карток попускав гру Данієлян, якого замінив Грачов. З особливими відчуттями вийшли на поле екс-«карпатівець» Ощипко та Якимів, який свого часу виступав за молодіжний склад «левів», і, звичайно ж, болгарський наставник «Сталі» Ніколай Костов, який також працював у львівському клубі.
 
Підопічні Олега Бойчишина активніше розпочали поєдинок, і першим міг відзначитись Карраскаль, пробивши сходу над поперечиною. Згодом Швед, обігравши декількох суперників, пробивав в рамку воріт, але незамінний у цьому сезоні воротар «Сталі» Пеньков ліквідував загрозу. «Карпати» продовжували володіти перевагою і продовжували створювати небезпечні моменти біля воріт номінальних господарів поля. Знову завершальний удар наносив Швед, і знову після рикошету від Грачова м’яч летить до рук Пенькова.
 
І все ж атакувальні зусилля «Карпат» привели до красивого голу. Карраскаль на лівому фланзі обіграв Грачова і з кута воротарського пробив повз Пенькова у дальній кут. «Зелено-білі» не стали грати на утримання переможного  рахунку, і дубль міг оформити Карраскаль, але цього разу Пеньков перевів удар колумбійця на кутовий.
 
Під час перерви ротацію у складах своїх підопічних вирішив зробити лише Ніколай Костов, випустивши на поле Нурієва. Проте перший удар в рамку воріт знову нанесли «карпатівці», коли Пеньков встиг відреагувати на «постріл» Шведа. Натомість один з лідерів «Сталі» Кузик пробив надто неточно. Пристрасті на полі наростали, і столичному арбітру Кривоносову доводилося часто витягувати жовті картки, втихомирюючи в основному емоції «сталеварів».
 
Господарі поля, враховуючи їх турнірне становище, намагалися уникнути поразки. Можна виділити красивий, але неточний удар зльоту у виконанні Нурієва. Разом з тим, хорошу нагоду закріпити перевагу «Карпат» мав Мякушко, який не скористався помилкою Пенькова, пробивши поруч з рамкою воріт. Забракло влучності і Шведу, який головою намагався замкнути флангову передачу Гуцуляка. Згодом по черзі хапаються за голову Мякушко, удар якого ногами парирував Пеньков, та Швед, який сходу пробив низом впритул зі стійкою.
 
Ключовим моментом гри стала гра рукою Грачова, який вдруге побачив жовту картку, що автоматично перетворилася на першу для молодого захисника червону картку у Прем’єр-лізі. Ніколай Костов, намагаючись внести подальші корективи у гру, випускає на поле як досвідченого Гора Малакяна, так і молодого Костенка, для яких це були перші «весняні» матчів чемпіонаті. Проте «Карпати» впевнено довели гру до своєї закономірної перемоги.
 
У підсумку, «Сталь» в ролі господарів поля не забиває голів на «Оболонь Арені» впродовж 284-х хвилин. При цьому підопічні Олега Бойчишина перервали свій пропускний серіал у Прем’єр-лізі, який тривав 5 ігор. «Карпати» ж здобули третю поспіль перемогу у чемпіонаті, що востаннє «левам» вдавалося ще у липні-серпні 2015 року, і продовжують покращувати своє турнірне становище.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Сталь» (Каменское) - «Карпаты» (Львов) - 0:1 (0:1)

 Карраскаль, 34

«Сталь»: Герман Пеньков, Глеб Грачев, Джонатан, Игорь Ощипко, Эберт, Михаил Месхи (Анатолий Нуриев, 46), Андрей Якымив, Дмитрий Копытов (Гор Малакян, 80), Максим Задерака (Кирилл Костенко, 81), Марьян Мысык, Орест Кузык

«Карпаты»: Алексей Шевченко, Андрей Нестеров, Артем Федецкий, Денис Мирошниченко, Назар Вербный, Карраскаль (Родриго Варгас, 89), Кристиан Эрбес, Франсиско Ди Франко (Олег Голодюк, 71), Сергей Мякушко, Алексей Гуцуляк, Марьян Швед (Санчес Катриэль Игнасио, 71)

Глеб Грачев, 29. Эберт, 44. Марьян Мысык, 51. Дмитрий Копытов, 53. - Франсиско Ди Франко, 66. Алексей Шевченко, 90.

Глеб Грачев, 76.

Арбитр: Николай Кривоносов (Киев)

Удары (в створ): 2 (0) – 14 (7)
Угловые: 1 – 6
Офсайды: 0 – 5

Стадион: «Оболонь-Арена» (Киев)

СТАЛЬ - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные будут сверены с официальными после их публикации.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ман Юнайтед – Шеффилд – 4:2. Спасительный дубль Бруну. Видео голов и обзор
Футбол | 25 апреля 2024, 04:18 0
Ман Юнайтед – Шеффилд – 4:2. Спасительный дубль Бруну. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор перенесенного матча 29-го тура АПЛ

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LembergWestUkraine
Карраскаль - красава !
Владимир Пидвирный
Молодці. Так тримати.
usa
Поле жахливе...але моменти треба використовувати....особливо що до Мякушка...
Olego2012
Боже, не зупиняй цю машину
Patriot  UA
По грі. З перемогою.
Владимир Пидвирный
Молодці. Так тримати.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Rostik Karpa
Головне цей слад зберегти на наступний сезон, толі Ліга Європи тільки так )