Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 31 марта 2018, 22:00
2076
0

Миколаїв вдруге переміг Будівельник і вийшов у півфінал Суперліги

Команда Володимира Поляха сенсаційно всуху здолала чинного чемпіона України у першому раунді плей-оф

| Обновлено 31 марта 2018, 22:00
2076
0
Миколаїв вдруге переміг Будівельник і вийшов у півфінал Суперліги
БК Будивельнык
Хід гри
 
Команди провели рівну першу чверть, яка завершилася за символічної 2-очкової переваги «Будівельникf». Господарі реалізували лише 23% кидків з гри в першій десятихвилинці, гості в свою чергу атакували краще, але програвали боротьбу на щитах. Окремо варто відзначити Генрі Дугата, який приніс своїй команді 8 очок ще в першій чверті. Однак у другому відрізку першої половини зустрічі «корабели» зуміли додати в захисті, дозволивши киянам набрати лише 13 очок за чверть. Поступаючись по ходу більшої частини першої половини матчу, «Миколаїв» завдяки точним кидкам Жуковського і Кушнірова отримав 1 очко переваги перед великою перервою.
 
Рівно п'ять з половиною хвилин не могли миколаївці відзначитися результативною атакою в третій чверті. Будівельник за цей час зміг створити невеликий заділ, який корабели швидко нівелювали. Однак останнє слово в десятихвилинці залишилося за киянами, а саме за Генрі Дугатом, який завдяки індивідуальним діям допоміг гостям отримати 6 очок переваги перед заключним відрізком гри. Головною проблемою для команди Володимира Коваля стали 4 персональних фола Місяця і Крутоуса, які опинилися на фол-трабл ще в третій чверті.
 
У цьому матчі все вирішувалося у кінцівці. Носков влучним дальнім зрівняв рахунок за 5 хвилин до фінальної сирени, а за хвилину Онуфрієв вивів господарів вперед. Дроздов відповів влучним кидком з-під кільця вже у наступній атаці. За півтори хвилини до кінця матчу два точні кидки з лінії реалізував Носков, після чого «Будівельник», провівши затяжну атаку набрати очок так і не зумів. Носков знову повернувся на лінію і цього разу реалізував лише 1 з 2 кидків, які пробивалися після тактичного фолу киян. У гостей було 9 секунд на те, щоб перевести гру в овертайм, однак кидок Генрі Дугата з-за дуги виявився неточним.
 
«Миколаїв» вирвав перемогу у другому матчі серії і сенсаційно всуху переміг чинного чемпіона України у першому раунді плей-оф. Команда Володимира Поляха — у півфіналі Суперліги Парі-Матч.
 
«Миколаїв» - «Будівельник» - 53:50 - (15:17, 16:13, 9:16, 13:4)
 
«Миколаїв»: Носков 15, Онуфрієв 13 + 8 підбирань + 3 блок-шоти + 3 перехоплення, Кушніров 9 + 9 підбирань, Тонченко 5 + 5 підбирань - 5 втрат, Іванов 2 - старт, Мусієнко 3, Анікієнко 2, Жуковський 2, Попов 2
 
«Будівельник»: Дугат 17 + 6 підбирань + 3 передачі, Отверченко 13, Анісімов 6 + 8 підбирань - 6 втрат, Крутоус 4, Місяць 2 - старт, Дроздов 4 + 8 підбирань + 4 перехоплення, Зотов 2, Сандул 2 + 5 підбирань
 
Рахунок у серії - 2:0 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.