Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 31 марта 2018, 08:56
4689
7

Карпати – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Битва за місце під сонцем

| Обновлено 31 марта 2018, 08:56
4689
7
Карпати – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Евгений Кравс
У суботу, 31 березня, «Карпати» на стадіоні «Україна» зустрінуться з аутсайдером Прем’єр-ліги «Чорноморцем», який у турнірній таблиці дихає у спину «левам». У «морському» бою підопічних Олега Бойчишина влаштує лише перемога.
 
Попередні поєдинки давніх суперників у чемпіонатах України найчастіше завершувалися внічию: 19 «мирових» у 42-х матчах. Баланс львівських ігор «Карпат» та «Чорноморця» вказує на перевагу «Карпат», які перемагали 11 разів, а програвали лише тричі. Ще у 1999 році «Чорноморець» у гостьовому матчі з «Карпатами» з рахунком 0:5 зазнав однієї з 6-ти своїх найбільших поразок у чемпіонатах України.
 
Востаннє «моряки» виходили на поле львівського стадіону у вересні минулого року, зігравши з «левами» внічию 1:1. Тоді на швидкий гол з пенальті Гладкого гості відповіли ще у першому таймі влучним ударом Хобленка. До речі, Гладкий взимку залишив «Карпати», а нещодавно був заявлений в чемпіонат саме в складі «Чорноморця». Для 30-тирічного Гладкого це буде вже 7-й (!) клуб елітного дивізіону,  у якому Олександр провів вже 293 матчі, забивши 82 голи (12-е місце в історичному списку найкращих бомбардирів). Крім Гладкого одеський клуб у березні дозаявив і ще одного досвідченого нападника Матяжа, який повернувся в Україну після виступів у хорватському клубі «Істра 1961».
 
Загалом безпрограшна домашня серія «зелено-білих» проти «чорно-синіх» триває вже 5 матчів: 2 перемоги та 3 нічиї. Обидва суперники не зовсім вдало стартували у весняній частині сезону. «Карпати» здобули лише одну перемогу в дограному матчі з «Олімпіком»,  двічі зіграли внічию і зазнали трьох «сухих» домашніх поразок. «Чорноморець» при новому керманичу Костянтину Фролову у п’яти матчах взагалі ще не знав радості перемоги: дві нічиї, в тому числі у лютому, в Одесі, з «Карпатами» (0:0) та три поразки. До речі, безвиграшний у чемпіонаті гостьовий серіал «Чорноморця» розпочався ще 23 вересня, саме в матчі з «Карпатами», і триває вже 7 ігор: 4 нічиї та три поразки, при цьому «моряки» більше одного голу на виїзді не забивають. 
 
Серед діючих гравців львівського клубу один «одеський» гол тільки в активі Голодюка. У складі «Чорноморця» залишився один Смирнов, який також один раз вражав ворота «Карпат». Щодо втрат «зелено-білих», то цю гру через дискваліфікацію пропустять «карпатівські» центральні захисники Нестеров та Лобай, що безумовно додасть тренерських клопотів Олегу Бойчишину. 
 
Виведе команди на поле харківський арбітр ФІФА Катерина Монзуль, для якої це буде 19-й матч у Прем’єр-лізі. При суддівстві Монзуль «Карпати» в 4-х матчах здобули 2 перемоги, і по разу зіграли внічию та зазнали поразки. «Чорноморець» провів 5 ігор за участю Монзуль: одна перемога, три нічиї та одна поразки.

Разом з тим, дебютують у Прем’єр-лізі асистенти арбітра Дмитро Запороженко (Запоріжжя, у Першій лізі провів 38 ігор) і Станіслав Марулін (Нова Каховка, 30 ігор).
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
Ориентировочные составы:
 
«Карпаты»: А. Шевченко, Гуцуляк, Федецкий, Сандохадзе, Мирошниченко, Вербный, Ди Франко, Мякушко, Швед, Карраскаль, Акулинин
 
«Черноморец»: Безрук, Зубейко, Бамба, Жунич, Люлька, Чорний, Ковалец, Татарков, Бобко, Третьяков, Сильвио 
 
Дисквалификации: Нестеров, Лобай (оба – «Карпаты»)

31 марта, суббота
«Карпаты»  «Черноморец»  
Львов. Стадион «Украина». 14.00
ТВ-трансляция на телеканале «УНИАН»
 Арбитр: Катерина Монзуль (Харьков)
 Прогноз Sport.ua – 1:0

 

Опрос

Голосов 34
С каким исходом завершится матч «Карпаты» – «Черноморец»?

Победа «Карпат»

18 голосов 52.94 %

Ничья

6 голосов 17.65 %

Победа «Черноморца»

10 голосов 29.41 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorsergijenko
карпати тут візьмуть 3 очки.....)
Андрей Овчаренко
Ну хотя и Карраскаль тоже все-таки не хуже исполнил.
Олександр Бондаренко
Так в Жунича травма,он не сиграет!
Андрей Овчаренко
Швед красивый голешник забил.
Patriot  UA
боротьби буде значно більше ніж футболу.1-1
Dmitriy Yanishevskiy
Игра была равна...
Александр Осипов
От, как бы, соску подарить "бандерлогам".... Только на это и надеюсь...