Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1681
0

Дніпро переміг Будівельник на домашньому паркеті

Підопічні Денис Журавльова зміцнили лідерську позицію в регулярному чемпіонаті

Дніпро переміг Будівельник на домашньому паркеті
ФБУ

Попри заброньовану першу сходинку в турнірній таблиці, господарі були рішуче налаштовані на принципового суперника, бажаючи взяти реванш за поразку в попередньому поєдинку проти Черкаських Мавп. То ж лідер Дніпра Тимофеєнка з початку зустрічі повів команду вперед. Його атаки на початку разом з Шевченко дозволили захопити лідерство. У киян роль лідера взяв на себе Дугат. Його активність не дозволяла господарям остаточно захопити ініціативу, а триочковий в середині чверті в відповідь на аналогічне влучання Шунделя повернуло киянам мінімальну перевагу. Суперники на зустрічних курсах вели рівну боротьбу, а заключний триочковий Отверченка приніс гостям мінімальну перевагу після стартової 10-хвилинки.

На початку другої чверті Шевченко забив з-за дуги. Певний час кияни досить успішно руйнували атаки господарів. А два поспіль результативні випади Дугата на мить дозволили перехопити ініціативу. Але до часу, поки не завівся Тимофеєнко. П’ять поспіль очок та наступний триочковий капітана «Дніпра» вивели його команду вперед на 6 очок. У підсумку на велику перерву різниця сягнула семи очок. Господарі перевершили гостей за триочковими (5 проти 2) та підбираннями (25 проти 15). При цьому найрезультативніший у киян Дугат в другій чверті очок не набрав.

З поновленням гри кияни спробували перехопити ініціативу. Концентрація в захисті та агресія в атаці принесли результат. Ривок 9:1 вивів гостей вперед. А після ефектного алей-упа Місяця господарі взяли тайм-аут. Пауза пішла на користь. Шевченко одразу відзначився зі стрімкого прориву. Закурдаєв додав один влучний штрафний, а Ревзін одразу відповів точним пострілом з-за дуги на аналогічне влучання Дугата. На куражі господарі до кінця третьої чверті довели перевагу до восьми очок.

На початку заключної 10-хвилинки Тимофеєнко влучно завершив атаку та згодом додав ще бал зі штрафного. Господарі вже мали 11 очок переваги. Втім кияни не припиняли спроб відігратися. Спочатку Отверченко з Дугатом відіграли 5 очок. А за три хвилини до кінця основного ігрового часу То й же Дугат з Місяцем скоротили різницю до двох очок. Господарі відреагували тайм-аутом, який збив атакувальний запал гостей. За дві хвилини Мішула забив два з фолом. Різниця зросла до шести очок. Тепер уже тайм-аут взяли кияни. Та вирвати перемогу гостям господарі не дозволили.

«Дніпро» знову переміг чинного чемпіона, зміцнивши лідерську позицію в регулярному чемпіонаті.

У переможців вирішальний внесок в успіх зробили Тимофеєнко з Шевченком. Натомість зусилля Дугата до останнього залишали шанси киянам.

Наступний поєдинок у Суперлізі Парі-Матч «Дніпро» зіграє вдома 23 березня проти Миколаєва. Кияни зіграють 21 березня вдома проти одеситів.

«Дніпро» – «Будівельник» – 75:70 (19:20, 19:11, 18:17, 19:22)
«Дніпро»: Шундель 3+3пд, Ревзін 7+2пд,3пр, Шевченко 18+10пд,2пр, Тимофеєнко 21+7пд,1пр, Мішула 18+6пр; Закурдаєв 4+1пд,3пр, Мироненко 2+8пд, Сизов 2+6пд,1пр.
«Будівельник»: Місяць 7+1пд,2пр, Сандул 8+7пд,1пр, Крутоус 4+1пр, Отверченко 8+2пд,3пр, Дугат 26+6пд,7пр; Анісімов 7+2пд, Вінтоняк 2+2пд, Зотов 4+2пр, Дроздов 4+7пд,2пр.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 10:15 5
Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024

Главный тренер сборной Англии хотел бы видеть больше игроков в заявке свой команды

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.