Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 03 марта 2018, 20:24
1099
0

Хімік втретє в сезоні переміг Запоріжжя-ZOG

Южненський клуб зумів дотиснути запоріжців і здобув свою 13 перемогу в регулярному чемпіонаті

| Обновлено 03 марта 2018, 20:24
1099
0
Хімік втретє в сезоні переміг Запоріжжя-ZOG
ФБУ
Хід гри
 
Дебют зустрічі залишився за запоріжцями, які скористалися втратами суперника і краще атакували з гри, традиційно швидко діючи в атаці. У южненців в першій чверті провалився Колтер, який багато брав на себе, але мало забивав, а Еріанс, навпаки, був одним з кращих, набравши за стартову десятихвилинку 10 очок.
 
Поступаючись 3 очка перед початком другої чверті підопічні Віталія Степановського швидко перехопили ініціативу, організувавши ривок 12:5, завдяки якому пішли на велику перерву в ролі лідерів. Варто відзначити дебют у складі гостей американського захисника Джонатана Сівіра, який за 7 хвилин встиг відзначитися 6 очками. Господарі підсіли в другій чверті, дозволивши южненцям виграти половину «+8».
 
Після великої перерви «Запоріжжя» додало в атаці, не дозволивши віце-чемпіону збільшити відрив. Більш того підопічним Валерія Плеханова вдалося максимально наблизитися до суперника перед вирішальним відрізком гри, залишивши від переваги «Хіміка» всього 3 очки. Головною проблемою гостей, які приїхали на гру в складі 8 баскетболістів, стали фол-трабли: до заключної десятихвилинки Хімік підійшов з 4 фолами Сівіра, а також 3 персональними у Колтера, Антіпова і Мальчевського.
 
У заключній чверті господарям вдалося навіть ненадовго отримати 1 очко переваги, однак розвинути камбек запоріжцям не вдалося. Хімік зіграв грамотніше, реалізував свої можливості і дотерпів в захисті, а головним героєм кінцівки став Деррік Колтер. Американський розігруючий окрім своїх прямих обов'язків - організації гри - також набирав очки на будь-який смак, ставши в підсумку найрезультативнішим гравцем матчу.
 
«Хімік», який грав без Сидорова та Петрова, зумів дотиснути запоріжців і здобути свою 13 перемогу в регулярному чемпіонаті. Господарі, в свою чергу, програли останній домашній матч «регулярки» і як і раніше замикають турнірну таблицю.
 
«Запоріжжя-ZOG» - «Хімік» - 79:86 (22:19, 14:25, 27:22, 16:20)
 
«Запоріжжя-ZOG»: Щепкін 19 + 7 підбирань + 3 передачі, Анісімов 12 + 10 підбирань, Овдєєнко 6, Ткачук 5, Нікітін 2 + 4 підбирання - старт, Ворнік 11, Кожемякін 10, Буц 7, Кондраков 7 + 5 передач, Теряник 0
 
«Хімік»: Колтер 26 + 11 передач + 2 перехоплення - 5 втрат, Павлов 21 + 9 підбирань, Еріанс 19 + 5 підбирань, Антіпов 5 + 9 підбирань, Марченко 2 - старт, Мальчевський 7, Сівір 6 + 6 підбирань, Войналович 0
 
Наступні матчі
 
Наступний поєдинок у Суперлізі «Запоріжжя» зіграє 23 березня на виїзді проти Політехніка, а на Хімік 16 березня очікує перенесений виїзний матч проти БІПИ.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.