Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1285
0

Будівельник переміг у Харкові

За першу половину матчу команди закинули лише три триочкових

Будівельник переміг у Харкові
ФБУ

Стартові атаки суперників вийшли надто поспішними, без результативного завершення. Та першими відкрити рахунок вдалося господарям, коли Йованович, таки прорвався під кільце гостей та не схибив. За ним Барнс влучно пробив з-за дуги – господарі захопили лідерство. Та схоже, цей ляпас привів до тями киян. Вони стали ретельніше розхитувати захист харків’ян в атаках. Це одразу позначилося на табло. Після трьох поспіль атак Будівельник вперше вийшов вперед. Колотілов спробував ще стримати суттєву зміну ситуації на майданчику, але це лише на якусь хвилину стримало гостей. З середини стартової чверті гості впевнено продовжували збільшувати різницю. Особливо продуктивними стали заключні хвилини, коли вийшов Анісімов. Він сам набрав 8 очок та зробив кілька підбирань на обох щитах. У підсумку господарі відстали на 14 очок після першої чверті.

На початку другої чверті кураж уже піймав Барнс. Відтак харків’яни відіграли 3 очки. По ходу боротьби гості за допомогою Анісімова збільшували перевагу до 17-ти очок. Та наступні триочковий та два влучання під щитом Вуйовича знову скоротили різницю до 11-ти. На велику перерву харків’яни відіграли ще один бал.

За першу половину суперники забили лише три триочкових, два з них – господарі.    

З поновленням боротьби господарі стали поступово скорочувати різницю. Після результативної атаки Рочняка вона скоротилася до 6-ти очок. Киянам вдалося в середині чверті повернути її до 12-ти балів. Однак харків’яни продовжували наполегливо йти вперед. То ж до заключної чверті вони знову підкралися на відстань в 5 очок до чемпіона.



Початок заключної 10-хвилинки показав, що в господарів ще є сили та бажання до боротьби. Однак у киян вистачало майстерності не дозволяти господарям зайвого. Кілька разів харків’яни скорочували різницю до трьох та двох очок, але кияни одразу знову збільшували відрив. Навіть кільку влучних дальніх кидків не допомогли Політехніку. Кияни спокійно довели зустріч до 17-ї перемоги в регулярному чемпіонаті Суперліги Парі-Матч.

У переможців традиційно максимально корисним був Анісімов. Його активність у першій чверті забезпечила перевагу, яка в підсумку стала вирішальною в матчі. Дугат з Сандулом ефективно відіграли на останніх хвилинах, допомігши довести поєдинок до переможного результату.

Харків’яни наступний поєдинок також зіграють вдома – 4 березня проти Черкаських Мавп. Кияни того ж дня гратимуть в Дніпрі.

Авантаж-Політехнік (Харків) – Будівельник (Київ) – 65:70 (11:25, 18:14, 20:15, 16:16)
Авантаж-Політехнік: Рочняк 8+7пд,1пр, Рудаков 2+6пд,1пр, Колотілов 4+2пд,1пр, Барнс 16+7пд,3пр, Йованович 7+2пд,1пр; Козлов 13+4пд,6пр, Кузнецов 6пд,2пр, Чугунов, Вуйович 15+8пд,1пр.
Будівельник: Сандул 10+6пд, Зотов 2+6пд,6пр, Дроздов 7+8пд,2пр, Крутоус 13+5пд,3пр, Дугат 13+10пд; Анісімов 12+6пд,2пр, Вінтоняк 1пд+1пр, Місяць 13+2пд,1пр, Дзюба.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 14
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси
Футбол | 24 апреля 2024, 00:35 2
У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси

«Канониры» победили со счетом 5:0

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.