Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1123
0

«Марріон» збільшує кількість своїх «жертв»

Одесити прекрасно стартували у другому колі

«Марріон» збільшує кількість своїх «жертв»

Черговою жертвою найбільшої несподіванки чемпіонату України - одеського «Марріону» - став львівський «Тайм». Одесити, які просто блискуче відіграли першу половину сезону, прекрасно стартували і у другому колі.

Одесити з перших хвилин належним чином настроїлись на двобій і майже ні в чому не поступались, а в деяких епізодах навіть переважали львівський «Тайм», який зараз очевидно переживає спад у грі.

З перших хвилин «Марріон» більше контролював м’яч, але до гострих моментів не доходило. А львів’яни навпаки, більше створювали небезпечні моменти. Так двічі непогані шанси відзначитись мав Ткачук. Спочатку він пробивав із 8 метрів, але його удар заблокував захисник (добивання Бондара парирував Цибенко), а в другому випадку його удар головою зловив воротар.

А одесити перший гострий момент відразу реалізували. Цибенко далеко вкинув м’яч, і Коптєв з гострого кута невідпорно пробив під перекладину. Мінімальна перевага одеситів протрималась до перерви.

В другій 20-тихвилинці гра проходила на зустрічних курсах. Відмінний момент був в одеситів, коли Коптєв скинув м’яч під удар Коваленку, але удар останнього заблокував захисник.

Це був свого роду дзвіночок для захисників «Тайму». Згодом Костюченко обіграв захисника і вийшов сам на сам із воротарем, але пробив мимо. У господарів був непоганий момент у Ткачука, але він з правого флангу пробив вище.

На 32-й хвилині «Тайм» класно розіграв штрафний. Ткачук відкинув м’яч на Кольцуна, той відкотив назад, Ткачук пропустив сферу і Москвін з лінії штрафного пробивав, але м’яч влучив у захисника.

А «Марріон» у зустрічній атаці свій шанс використав на всі сто. Швидкий віддав передачу на Степанова, той вийшов віч-на-віч з Русецьким і без проблем його переграв.

Через дві хвилини ще один провал у захисті «Тайму» закінчився плачевно. Новачок «Тайму» Брунько пішов в обіграш, у нього перехопили м’яч і відразу вивели Костюченка один на один із воротарем. Русецький трохи вийшов за межі штрафного майданчика і зіграв руками. Арбітр без роздумів показав Русецькому червону карточку і призначив штрафний удар.

На ворота став молодий Сухнацький, який не має досвіду гри в еліті. Одесити розіграли штрафний, і Коптєв з 5-ти метрів пробив у верхній кут воріт.

Відразу після голу Москвін вийшов п’ятим польовим гравцем. Пройшло 33 секунди і лідер «Марріону» Коптєв оформив хет-трик.

Після цього підопічні Романа Смирнова відійшли назад. «Тайм» притиснув гостей до їхніх воріт, але львів’янам все рівно ніяк не вдавалось забити хоча б м’яч престижу. Лише за 35 секунд до сирени Ткачук, зігравши в один дотик після передачі Москвіна, зміг пробити воротаря «Марріону». А за 5 секунд до фінального свистка Ткачук навіть оформив дубль. Одесити невдало розіграли аут і він пробив у нижній кут воріт.

«Тайм» (Львів) – «Марріон» (Одеса) – 2:4

«Тайм»: Русецький (Сухнацький, 35) – Бондар, Ткачук, Москвін, Кольцун – Чепель, Брунько, Яцишин, Кудінов – Кузик, Радько.

«Марріон»: Цибенко (Баблуані, 40) – Лужанський, Гавриленко, Коптєв, Коваленко – Швидкий, Костюченко, Степанов, Вершинін – Корецький, Мунтян.

Голи: Ткачук (40, 40) – Коптєв (7, 35, 35), Степанов (33).

Вилучення: Русецький (35, фол останньої надії).

Володимир КРУПЧУК, Євген ДАБІЖА

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.