Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1078
0

Українському хокею - 100 років

Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про деякі питання підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою»

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 64/2008

Про деякі питання підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою
З метою розвитку олімпійського руху та популяризації хокею в Україні як одного з найвидовищніших видів спорту, доведення до належного рівня змагань національного чемпіонату та участі української збірної команди з хокею з шайбою і хокейних клубів у світових та європейських змаганнях найвищого рівня, з нагоди святкування у 2008 році 100-річчя Міжнародної федерації хокею та підготовки до відзначення у 2010 році 100-річчя українського хокею з шайбою постановляю:

1. Кабінету Міністрів України:

1) утворити до 1 березня 2008 року Організаційний комітет з підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою та затвердити його персональний склад;

2) розробити за участю Федерації хокею України та затвердити у тримісячний строк план заходів із підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою;

3) вирішити в установленому порядку питання щодо фінансування видатків, пов'язаних із підготовкою до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою;

4) щорічно починаючи з 2009 року інформувати до 1 березня про хід виконання Державної цільової соціальної програми «Хокей України».

2. Міністерству України у справах сім'ї, молоді та спорту протягом 2008-2009 років ужити заходів щодо:

реконструкції холодильного обладнання Київського палацу спорту (м. Київ);

оновлення матеріально-технічної бази для підготовки олімпійських збірних команд України з льодових видів спорту Державного олімпійського навчально-спортивного центру (м. Київ).

3. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям ужити заходів щодо реалізації Державної цільової соціальної програми «Хокей України» та передбачати при формуванні проектів відповідних бюджетів фінансування передбачених нею заходів.

4. Дніпропетровській обласній державній адміністрації вжити протягом 2008-2009 років заходів щодо реконструкції льодової арени комплексу спортивних споруд «Метеор» (м. Дніпропетровськ).

5. Одеській обласній державній адміністрації забезпечити в установленому порядку здійснення протягом 2008-2009 років капітального ремонту спортивного комплексу спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах «Крижинка» (м. Одеса).

6. Рекомендувати Харківській міській раді передбачити фінансування для створення у 2008 році сучасної навчально-тренувальної бази для хокею з шайбою в комунальному закладі «Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» (м. Харків).

7. Рекомендувати органам місцевого самоврядування передбачати у відповідних програмах розвитку фізичної культури і спорту заходи щодо розвитку хокею з шайбою та забезпечувати їх належне фінансування.

8. Державному комітету телебачення та радіомовлення України забезпечити широке висвітлення заходів з підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

29 січня 2008 року

Офіційне Iнтернет-представництво Президента України

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти признался, почему заменил суперзвезду Реала на 75-й минуте
Футбол | 01 мая 2024, 00:36 0
Анчелотти признался, почему заменил суперзвезду Реала на 75-й минуте

Лука Модрич вышел вместо Джуда Беллингема в матче против «Баварии» (2:2)

Фейеноорд хочет, чтобы Пушич вернулся в Роттердам и стал главным тренером
Футбол | 01 мая 2024, 16:04 6
Фейеноорд хочет, чтобы Пушич вернулся в Роттердам и стал главным тренером

Ранее Марино исполнял функции ассистента Арне Слота, а сейчас работает с «Шахтером»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.