Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 14 января 2018, 18:23
1193
0

Політехнік обіграв БІПу

Довгоочікувана домашня перемога харків'ян створила ще більше проблем для одеситів

| Обновлено 14 января 2018, 18:23
1193
0
Політехнік обіграв БІПу
fbu.ua

«Політехнік» – БІПА 86:81 (23:20, 26:19, 18:17, 19:25)

«Авантаж-Політехнік»: Барнс 18 + 4 підбирання, Вуйович 20 + 10 підбирань, Рочняк 10 + 3 підбирання, Козлов  15 + 6 передач, Йовановіч 14 + 2 перехоплення - старт; Кузнецов 5 + 1 перехоплення, Колотілов 2 + 4 підбирання.

БІПА: Танкслі 19 + 6 підбирань, Крівцов 13 + 5 підбирань, Тихонов 10 + 7 підбирань, Артамонов 6 + 12 передач, Прокопенко 5 + 5 підбирань - старт; Беліков 25 + 4 перехоплення, Луценко 3 + 1 підбирання.

Хід гри

Авантаж-Поілтехнік давно готувався до того щоб приголомшити одну із команд, які суттєво випереджають їх у турнірній таблиці, а разом з тим і усіх шанувальників баскетболу. Сенсація прогриміла у матчі із БІПою. Власне, у порівнянні із грою проти «Хіміка» харків’яни суттєво додали у впевненості у власних силах і перестали покладатися виключно на хороший відсоток влучань дальніх кидків.

Політехніки так же легко і невимушено заволоділи ініціативою, як і у попередній грі і так же легко втримували перевагу протягом двох з половиною чвертей. Місцеві вболівальники з нетерпінням чекали ключової третьої чверті. Одесити агресії у захисті, у них кураж спіймав Бєліков і дуже швидко відіграли половину від 14-очкового відставання. Цього разу, господарі не стали бомбардувати кошик суперника здалеку, відзначимо, що і відсоток влучань у них був значно скромніший ніж по ходу гри із южненцями. У першу чергу вони відповіли таким же колючим захистом, а уже згодом своєчасна «трьоха» від Тарасенка дала господарям знову перевагу у 10 очок. До кінця чверті у фарбі з’ясовували стосунки Вуйович і Тихонов, за великим рахунком усі лишилися при своїх і на перерву одесити вирушили із 11 очковим відставання.

Останній штурм одеситів розпочав Бєліков, але спільними зусиллями харків’яни його стримали і не підпускали суперника на небезпечну дистанцію аж до вирішальних хвилин і тут слід вддати належна Барнсу, який у потрібний час брав гру на себе і в той же час дозволяв проявити себе партнерам. За 80 секунд до кінця матчу відставання до 6 очок скоротив Ігор Кривцов, чий досівд і непоступливість були корисними одеситам, але уже за кілька секунд він отримав п’ятий фол і залишив майданчик. Політехніки відчували що двічі поспіль розчарувати свою публіку не можуть і останню хвилину зігради так як і слід спокійно і холоднокровно і навіть забили необхідні штрафні, тож цілком заслужено потішили харківських вболівальників перемогою.

Герой матчу

Нік Вуйович, можливо провів один з найкращих поєдинків у цьому сезоні. У переважній більшості епізодів він був переконливішим і за Тихонова і за Тищенка, враховуючи те що його команда значно гірше підбирає ніж одесити, його наполегливість у боротьбі за відскок була дуже необхідна і стала одним із важливих факторів успіху.

Наступні поєдинки

На київський Будівельник чекає зустріч із дуже мотивованим і завзятим суперником, відчувши смак перемог над серйозними суперниками, харків’яни можуть не зупинитися. БІПА має зробити висновки і спробувати перервати серію невдач у домашній грі із Запоріжжям.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако
Баскетбол | 29 марта 2024, 00:11 0
Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако

Состоялся первый игровой день тридцать второго раунда Евролиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.