Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
683
0

«Динамо» та «Карпати» розсудить ФІФА

Кому ж належать права на Ковеля?

Львівські «Карпати» мають намір звернутися до ФІФА з вимогою розсудити, кому ж все-таки належать права на Леоніда Ковеля, який новий рік розпочав в стані раменського «Сатурну». На офіційному клубному сайті «Карпати» розмістили наступне повідомлення.


Мінське «Динамо» надало відповідь на офіційний лист ФК «Карпати» (№ 60 від “14” січня 2008р.), розповсюдивши його у засобах масової інформації. Генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов запевнив Інформаційний центр клубу, що востаннє реагує на подібні послання білоруського клубу і готує необхідний пакет документів у дисциплінарні органи ФІФА:

«Як бачимо, «Динамо» продовжує гнути свою лінію, безпідставно стверджуючи. що гравець «Карпат» Лєанід Ковєль належить їм. Мотивують вони це тим, що начебто повернули гроші, які «Карпати» свого часу перевели згідно домовленості на рахунок «Динамо». Насправді ж ці гроші «Карпати» не отримували. З боку «Динамо» була спроба їх повернути, однак банк не прийняв кошти, адже мінський клуб не зумів належним чином сформулювати своє платіжне доручення.

Крім того, позиція «Динамо», яка базується на їхньому суб`єктивному трактуванні пункту 6 контракту між клубами, є слабкою, і, що головне, вкрай непорядною. Адже попередніми пунктами контракту чітко обумовлено механізм продажу трансферних прав на гравця Ковєля, якого «Карпати» дотримались вчасно, повністю і коректно. Ми більше не писатимемо листів, попереджень на адресу «Динамо». З жалем констатую, що керівники мінського клубу вдались до образ у кожному своєму листі, використовуючи термінологію «перекручуємо, обманюємо, фальсифікуємо, нікчемні» і таке інше, що в офіційному листуванні не припустимо. Ніхто не давав права керівникам мінського клубу ображати ФК «Карпати», адже ми жодного разу, жодним словом не виявили неповагу до керівників білоруського клубу. Вони ж у кожному листі постійно принижують нашу честь і гідність. Утім, впевнений, це їм відгукнеться пізніше.

Тож повторюю: більше у діалог з «Динамо» ми вступати не будемо і вже готуємо необхідний пакет документів у дисциплінарні органи ФІФА. Нехай нас розсудять найвищі футбольні інстанції. Дуже прикро, що історія, яка так оптимістично починалася, так погано завершується. А починалась вона наприкінці лютого минулого року міцним рукостисканням двох президентів клубів й обіцянками про плідну і добропорядну співпрацю.»

Офсайт ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.