Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 19 ноября 2017, 09:47
2151
0

Сборная Украины U-16 победила Бельгию

Дублем отметился Владислав Ванат

| Обновлено 19 ноября 2017, 09:47
2151
0
Сборная Украины U-16 победила Бельгию
ФФУ

У п’ятницю, 17 листопада, юнацька збірна України, складена з гравців 2002-го року народження, у Португалії у першому з двох запланованих товариських матчів перемогла своїх бельгійських однолітків.

Юнацька збірна України з перемоги почала свої виступи у Португалії, де у команди Володимира Єзерського заплановані два контрольні матчі. У першому з них «синьо-жовті» перемогли своїх бельгійських однолітків.

Українці дуже організовано та тактично грамотно провели зустріч, а підсумком переваги «синьо-жовтих» стали два забиті м’ячі: форвард київського «Динамо» Владислав Ванат відзначився у кожному з таймів.

Саме він відкрив рахунок у зустрічі, на 37-й хвилині змусивши капітулювати кіпера збірної Бельгії та «Брюгге» Сенне Ламменса. До цього епізоду «синьо-жовті» мали кілька нагод відзначитися, але їм не щастило. А ось бельгійці в дебюті другої половини зустрічі відігралися – захисник «Зюльте-Варегема» Коні де Вінтер відправив м’яч у сітку воріт Руслана Нещерета.

Пропустивши м’яч, українці не знітилися, а продовжували шукати щастя в атаці, і вже за 15 хвилин після голу де Вінтера, все той же Ванат змусив Ламменса удруге виймати м’яч із власних воріт.

Наприкінці зустрічі наставники обох команд провели ряд замін, але на перебіг подій на полі перестановки не вплинули: «синьо-жовті» продовжили впевнено контролювати хід гри та, у підсумку, довели матч до перемоги.

Другий і заключний матч на своєрідному міні-турнірі підопічні Володимира Єзерського проведуть 19 листопада проти господарів – збірної Португалії, котра також має у своєму активі перемогу над бельгійцями, причому, з таким же самим рахунком, що й наша команда (2:1).

Товариський матч

Бельгія U-16 – Україна U-16 – 1:2
Голи:
де Вінтер (43) - Ванат (37, 58)

Україна: Нещерет – Кузик, Забарний, Даніловський, Судаков (Слюсар, 68), Ванат (Шуранов, 68), Кобилянський (Батагов, 68),Вьюнник (Кобак, 52), Близниченко (Гончарук, 68), Вивчаренко, Дідик (Ісадченко, 48).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.