Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 10 ноября 2017, 11:15
1399
0

КОВАЛЕВСЬКИЙ: «Українкам не можна ставитися зневажливо до суперників»

Тренер БК «Рівне» прокоментував найближчі поєдинки жіночої збірної України

| Обновлено 10 ноября 2017, 11:15
1399
0
КОВАЛЕВСЬКИЙ: «Українкам не можна ставитися зневажливо до суперників»
В’ячеслав Ковалевський
Тренери команд жіночої Суперліги поділилися очікуваннями перед матчами національної збірної.
 
 
Елеонора Чек (ХАІ): З нетерпінням чекаю на матчі збірної. Уже на старті відбірної кампанії тренери зіткнулися із тим, що кілька важливих гравців цієї команди випали, це дійсно хороші гравці. Проте чимало хороших дівчат у позиції третіх-четвертих номерів раніше перебували у тіні Дорогобузової, Мазніченко, Малашенко, Удоденко тепер вони отримали прекрасний шанс проявити себе, завоювати довіру нового головного тренера. Сподіваюся на перемогу.
 
 
Володимир Рижов («Динамо»): Збірна цей відбір починає у доволі серйозному цейтноті. Наскільки я стежив за новинами, лише учора команда зібралася у повному складі. Для підготовки у тренерського штабу до першої гри фактично лишилося 3 доби. Це виклик для тренера і мені дуже цікаво буде спостерігати за грою команди у настільки критичній ситуації. На клубному рівні з такими проблемами ми стикаємося не часто, але знаю що коли посеред сезону приїжджає легіонерка, то враховуючи усі моменти акліматизації і вивчення командних схем, дуже важко одразу досягти результату. Тому ці матчі збірної будуть для мене цікавими і, можливо, навіть повчальними.
 
 
Олексій Давидов («Таврійська Зірка»): Мене дуже радує, що у збірній зараз працюють дівчата, з якими ми пройшли в усіх вікових категоріях молодіжних збірних Оля Яцковець, Христина Карп. Хочеться, щоб вони змогли проявити себе. Я гадаю вимушене омолодження складу не завадить нашій збірній досягти хорошого результату у матчах із Нідерландами і Болгарією.
 
 
В’ячеслав Ковалевський («Рівне»): До найближчих суперників ні у якому разі не можна ставитися зневажливо. Хоча очевидно, що клас тих гравців, яких зібрав Бошковіч у збірній вище ніж у тих, які гратимуть за збірні Нідерландів і Болгарії, так що сподіваюся на 2 перемоги, які обов’язково будуть, якщо наша збірна зіграє у свою силу.

Нагадаємо, що 11-го листопада наша збірна зіграє на виїзді проти Нідерландів. Також в групі F, крім України та Нідерландів, виступають Болгарія і чемпіонки Європи – збірна Іспанії.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тайсон Фьюри дал обещание на случай поражения от Усика
Бокс | 19 апреля 2024, 16:11 1
Тайсон Фьюри дал обещание на случай поражения от Усика

Британец поделился планами

Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги
Баскетбол | 16 апреля 2024, 22:14 0
Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги

Украинский клуб сыграет против победителя регулярного сезона «Калев-Крамо»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.