Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1076
0

Хет-трик «по-таймівськи»

Львівський «Тайм» піднімається на третю сходинку турнірної таблиці

Три голи, три очки і третє місце!!!

Перемога в цьому матчі давала можливість «Тайму» вийти на третє місце в турнірній таблиці. Але було зрозуміло, що здобути цю перемогу буде зовсім непросто. «Планета-Міст» підсилилась кількома гравцями «Інтеркасу» і останнім часом виглядала дуже-дуже непогано. Львівський «ТВД» добряче у себе намучився з киянами, а у середу «планетівці» у розіграшу Кубка розібралися на виїзді з житомирським «Контингентом». «Тайм» же навпаки свій кубковий матч у Сумах програв.

Але все це напевно зіграло для «червоно-чорних» позитивну роль. На цей поєдинок вони вийшли максимально сконцентрованими і не дозволили собі розслабитися протягом усього матчу.

Свою позитивну роль, безперечно, зіграв і швидкий гол: на четвертій хвилині Цибик фірмовим суперпасом вивів на побачення з Лисенком Чепеля. Здалося, що той сам не очікував такого подарунку, та все ж вирішив не псувати моменту і влучно пробив повз голкіпера гостей – 1:0.

Після цього гра була практично рівною, але небезпека виникала переважно біля воріт гостей. На п’ятій хвилині удар Цибика в останній момент заблокували захисники гостей. Ще через хвилину гарну комбінацію «Тайму» завершував Москвін – вище. Невдовзі Євген знову пробивав по воротах Лисенка – останній парирував удар.

Лише на 16-й хвилині перший по-справжньому небезпечний момент виник у гостей. Олександр Корнійчук підправляв м’яч після прострілу з правого флангу, але йому забракло влучності. Здавалося, що цей тривожний дзвоник не пройде дарма для львів’ян, і вони діятимуть у захисті зібраніше, але вийшло зовсім навпаки. Шуст двічі мав нагоду забити після обрізок господарів на своїй половині, але то Іваняк грав надійно, то гравець киян грав погано…

А на 16-й хвилині «Тайм» отримав право на штрафний удар метрів за 15 до воріт. Здавалося б, жодної небезпеки. Але блискуча триходівка в один дотик (Москвін-Ткачук-Бондар) і найкращий бомбардир «Тайму» опиняється один перед воротами Лисенка і невідпорно б’є – 2:0.

Ще через хвилину рахунок міг двічі змінитися, але воротарі (до речі, обидва колись виступали разом в «Інтеркасі») зіграли відмінно: спочатку Лисенко блискучим стрибком перервав пас Чепеля на Кудінова і розпочав контратаку «Планети», яку потужним ударом під поперечину завершував Олександр Корнійчук, але Іваняк неймовірним чином якось зміг перевести м’яч на кутовий. Останні хвилини першого тайму були досить нервовими, але господарі втримали перевагу.

На початку другого тайму Бондар міг збільшити перевагу, коли перехопив м’яч після невдалого пасу Лисенка, але пробив у поперечину. Але на 24-й хвилині рахунок таки став 3:0 – після удару Москвіна м’яч влучив у когось з гостей і рикошетом влетів у ворота.

Після цього «Тайм» грав від захисту, але моментів у «Планети» було не так і багато. Натомість господарі мали кілька реальних нагод відзначитися, але Бондару і Ткачуку трохи не щастило. На 29-й хвилині в ігровому зіткненні травму отримав Іваняк і замість нього вийшов Русецький.

Але і цього голкіпера пробити киянам не вдалося. Найреальніший шанс у них був на 34-й хвилині, коли після удару Гера м’яч влучив у хрестовини, потім добивав Шуст – м’яч пройшов біля штанги.

За п’ять хвилин до кінця матчу Лисенко став підключатися п’ятим. Діяв він у ролі «польового» гравця непогано, але знову ж таки до реальних загроз справа практично не доходила. А от Русецький міг збільшити відрив у рахунку. М’яч після його удару від своїх воріт пройшов понад лампами «Будівельника», не зачепивши їх, і приземлявся здавалося вже у ворота, але кількох сантиметрів все ж не вистачило… Так само на 38-й забракло влучності і Чепелю, коли він пробивав зі своєї половини майданчика. Та це зовсім не засмутило «таймівців», які здобули впевнену і заслужену перемогу і вийшли на третє місце у турнірній таблиці.

«Тайм» (Львів) – «Планета-Міст» (Київ) – 3:0

«Тайм»: Іваняк (Русецький, 29) – Кольцун, Москвін, Бондар, Ткачук – Чепель, Цибик, Яцишин, Кудінов.

«Планета-Міст»: Лисенко – Гордієнко, П.Корнійчук, Шайтанов, Татарінов – Гер, О.Корнійчук, Таразевич, Шуст.

Голи: Чепель (4), Бондар (16), Москвін (24).

Попередження: Лисенко (16).

Андрій КОСТЮЧЕНКО, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.