Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 20 мая 2017, 15:43
1146
0

У Києві обговорили підготовку до фіналу Ліги чемпіонів

Матч відбудеться 26-го травня наступного року на «Олімпійському»

| Обновлено 20 мая 2017, 15:43
1146
0
У Києві обговорили підготовку до фіналу Ліги чемпіонів
ФФУ

У приміщенні Міністерства молоді та спорту України відбулося перше засідання Робочої групи, створеної Кабінетом Міністрів України з метою організації та проведення футбольних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА у Києві. До складу цього робочого органу увійшли представники Федерації футболу України, КМДА та всіх інших залучених до проведення міністерств і відомств.

Фінал Ліги чемпіонів це наймасовіший щорічний спортивний захід у світі. За підрахунками УЄФА, за найближчим фіналом у Кардіффі 3 червня спостерігатимуть 600 млн вболівальників з усіх куточків світу, а саму столицю Вельсу безпосередньо відвідають близько 170 тисяч гостей. Для порівняння під час УЄФА Євро-2012 Київ відвідали лише 50 тисяч туристів. Тому стає очевидним, що подібного рівня заходи українська столиця ще не приймала.

На нараді було обговорено широке коло питань: забезпечення безпеки, громадського порядку, зустрічі та розміщення вболівальників, готовності НСК «Олімпійського» та стадіону «Динамо», проведення у середмісті чотириденного Фестивалю чемпіонів тощо.

Нагадаємо, фінал жіночої Ліги чемпіонів-2018 відбудеться 24 травня на стадіоні «Динамо» імені В. Лобановського», а фінал Ліги чемпіонів – 26 травня 2018 р. на НСК «Олімпійському».

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.