Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
805
0

Бій із тінню по-киргизьки

Президент Киргизії Курманбек Бакієв узяв під особистий контроль вирішення питання про звільнення з тюрми боксера Алмазбека Раімкулова

«Президент висловив сподівання на позитивне вирішення американською стороною питання про звільнення Раімкулова й об’єктивний розгляд його справи», – зазначено в розповсюдженому в п’ятницю прес-релізі.

Киргизького боксера, чемпіона Північної Америки з професійного боксу Алмазбека Раімкулова на прізвисько «Кід Даймонд» судові органи США засудили до 90-денного ув’язнення. 2004 року Раімкулов, якого оштрафували за керування автомобілем у нетверезому стані, не з’явився на судове слухання, після чого його оголосили в розшук і тільки тепер затримали.

Сам спортсмен стверджує, що його американські менеджери і найняті ними юристи не сповістили його про необхідність бути присутнім на судових слуханнях.

«Глава держави доручив міністерству закордонних справ республіки в рамках завдань із захисту прав громадян Киргизстану за кордоном посприяти звільненню Раімкулова та підтримати його родину, яка перебуває в США», – йдеться в повідомленні.

Киргизька сторона також звернулася із проханням про максимальне сприяння в цьому питанні до посла США в Киргизії Марі Іовановіч, яка виїхала у двотижневе відрядження на батьківщину.

«Вона запевнила, що після приїзду у США проведе зустрічі та необхідні заходи для того, щоб допомогти звільнити громадянина Киргизстану та захистити його інтереси», – зазначено в документі.

Дмитро Сирота

Львівська Газета

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Расписание матчей с участием украинок на Ролан Гаррос на 26 мая
Теннис | 26 мая 2024, 08:05 1
Расписание матчей с участием украинок на Ролан Гаррос на 26 мая

В воскресенье на корты Парижа выйдут три украинки

Битва левшей. Джек Кэттеролл взял реванш у Джоша Тейлора
Бокс | 26 мая 2024, 01:50 0
Битва левшей. Джек Кэттеролл взял реванш у Джоша Тейлора

Первый бой этих боксеров в феврале 2022 года завершился в пользу Тейлора

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.