Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
933
0

Борха ЭКИСА: «Отставка Друди стала сюрпризом»

Полузащитник «Звезды» - об уходе главного тренера

Півзахисник «Зірки» Борха Екіса в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про те, як він сприйняв зміни на тренерському містку й чого очікує від роботи з новим наставником.

- Як особисто ти й команда сприйняли інформацію про зміну головного тренера?
- Це був сюрприз, відверто кажучи. Як для мене, так, мабуть, і для всієї команди. Хоча й результати, нібито, були непогані в останніх іграх. Тепер ми всі маємо зрозуміти ідеї нового головного тренера й показати це на футбольному полі. Чим швидше ми це зможемо зробити, тим швидше до нас прийдуть позитивні результати. Зокрема, треба обов’язково перемагати в наступній грі проти луцької «Волині».

- Який настрій у команді після зміни наставника?
- Це великі зміни. Але ми всі професіонали й маємо працювати далі. Безпосередньо до матчу з «Волинню» лишається не так багато часу, тому якнайшвидше потрібно зрозуміти всі тренерські замисли й реалізувати їх у грі.

- Тренувальний процес зазнає змін?
- Кожен фахівець тренує по-різному, адже має своє бачення футболу. Тому, я думаю, безумовно, тренувальний процес зміниться. Наше завдання як футболістів лишається незмінним, виконувати тренерські установки й посилено працювати.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.