Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Фигурное катание
|
956
0

За кого було вболівати українцям?

У Квебеку завершився другий етап турніру серії Гран-прі з фігурного катання Skate Canada

За кого було вболівати українцям?

Як і тиждень тому на Skate America, на канадському льоду представникам української діаспори не було за кого повболівати.   

«Справи у лідера нашої збірної Антона Ковалевського не надто добрі, - розповіла тренер Галина Кухар. - Він заліковує травму ноги, що одержав у Фінляндії. Хоча хлопець і пробує потрошку тренуватися, однак до повноцінних занять приступати ще надто рано. З Ірою Мовчан ми вивчаємо потрійні стрибки, працюємо над хореографією, ковзанням. Вона перспективна спортсменка, але чи стане зіркою – залежатиме тільки від неї. Що ж до Тетяни Волосожар та Станіслава Морозова, то вони продовжують працювати над новими програмами, що їм поставив Микола Морозов».

Погоду у змаганнях спортивних пар робив німецький дует Альона Савченко / Робін Шолкови, котрий здобув беззаперечну перевагу над господарями арени Джесікою Дюбе / Брюсом Девісоном. Новоспечена росіянка Юко Кавагусі, за яку вболіває вся батьківщина – Японія, у парі з Олександром Смирновим стала володаркою бронзової медалі.

Ніхто з присутніх на льоду не зміг потурбувати чемпіонський спокій француза Бріана Жубера. Навіть падіння на тулупі в чотири оберти у довільній програмі не посунуло чинного чемпіона світу з першої позиції. Срібному призеру бельгійцеві Кевіну Ван Дер Перрену, котрий виграв довільну програму, помилки у короткій (5-те місце) не дозволили посягнути на верхню сходинку п’єдесталу пошани. Третім у цій компанії став канадець Джеффрі Баттл.

Змагання одиночниць нагадували відкритий чемпіонат Японії: «золото» між собою розіграли титулована Мао Асада та Юкарі Накано. Трійку призерів замкнула господарка льоду Джоан Рошетт. Перемогу канадці святкували у танцях на льоду: на дві голови сильнішими за конкурентів виглядали Тесса Віртью / Скотт Муар. Поряд з ними на призовому подіумі розташувались італійці Анна Каппелліні / Лука Лакотте («срібло») та французи Пернелль Каррон / Метью Джост («бронза»).

Високий замок

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Динамо летом могут покинуть 3 игрока группы нападения
Футбол | 22 мая 2024, 13:26 14
Источник: Динамо летом могут покинуть 3 игрока группы нападения

В клубе не рассчитывают на Бенито, Самба Диалло и Владислава Супрягу

Уайлдер рассказал, с кем он хотел бы провести бой из пары Усик – Фьюри
Бокс | 21 мая 2024, 22:31 2
Уайлдер рассказал, с кем он хотел бы провести бой из пары Усик – Фьюри

Экс-чемпион WBC хотел бы провести четвертый бой с Тайсоном

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.