Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Теннис в Украине
|
553
0

PEOPLEnet CUP у Дніпропетровську

Попередній заявочний лист гравців, що з 10 до 18 листопада приймуть участь у найкрупнішому в Україні турнірі з призовим фондом $125000

Отже, боротьбу за головний приз турніру вестимуть, як мінімум сім гравців з Топ-100 рейтингу АТР - австрієць Вернер Есхауер (№ 67 в рейтингу), румуни Андрєй Павєл (№ 72) та Віктор Ханеску (№ 86), німець Бенджамін Беккер (№ 74), серб Борис Пашанські (№ 84), італієць Сімоне Болеллі (№ 91) та росіянин Ігор Куніцин (№ 100).

33-річний Андрєй Павєл прийде до Дніпропетровську вже втретє. Одного разу румун увозив головний приз турніру - у 2004 році Павєл був переможцем турніру в одиночному розряді, а рік до цього грав у фіналі.

26-річний співвітчизник Павєла - Віктор Ханеску - у 2004 році був лідером «посіву» у Дніпропетровську, але зумів дійти лише до чвертьфіналу, де його зупинив марокканець ель-Айнауі.

Усім прихильникам тенісу, безумовно, запам’ятався минулорічний виступ на турнірі у Дніпропетровську 26-річного німця Бенджаміна Беккера. У 2006 році Беккер дійшов на кортах ВТК «Мегарон» до фіналу, де поступився лідеру «посіву» Дмітрію Турсунову.

Для 26-річного серба Бориса Пашанскі турніри в Україні - фартові. У вересні він став переможцем «Челленджеру» у Черкасах, а зараз сподівається повторити це й у Дніпропетровську...

Серед тих гравців, хто має напряму потрапити до основної сітки PEOPLEnet CUP-2007 визначимо білоруса Макса Мірного (№ 121 в рейтингу АТР), Теймураза Габашвілі (№ 103) та Юрія Щукіна (№ 121) з Росії, Лукаша Длухі (№ 131) та Томаша Зіба (№ 118) з Чехії, голландця Рамона Слютера (№ 141) та хорвата Роко Каранушіча (№ 159)...

Будь-кому з цієї компанії до снаги стати переможцем дніпропетровського «Челленджеру», отже боротьба на хардових кортах обіцяє бути запеклою.

Звичайно, українські прихильники тенісу матимуть змогу вболівати й за вітчизняних гравців. Сергій Стаховський, Сергій Бубка, Іван Сергеєв, Ілля Марченко, Владислав Бондаренко та інші українські тенісисти пробиватимуться в основу з кваліфікації.

Є ще чотири спеціальні запрошення - «wild card» - в основу турніра. Поки що імена гравців, що їх отримають, організатори тримають у секреті. Скажемо лише те, що це будуть справжні зірки світового тенісу, гравці з топ-20 рейтингу АТР!

ФТУ

теннис
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.