Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1935
0

Владимир МАЗЯР: «Насторожили ошибки в обороне»

Наставник «Вереса» - о победе над «Ингульцем» (4:0)

Владимир МАЗЯР: «Насторожили ошибки в обороне»
Після впевненої домашньої перемоги над «Інгульцем» головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяр подякував уболівальникам за підтримку та заявив, що команда була змушена грати на газоні жахливої якості.
 
- Кожна гра - це крок, це бажання. Ті помилки, які ми мали сьогодні в обороні в першому таймі - вони насторожують. Будемо говорити про це з футболістами. За рахунку - 0:0 біля наших воріт було два дуже неприємних епізоди. Але я хочу подякувати футболістам за гру. Хочу подякувати вболівальникам за підтримку. І не хочу дякувати дирекції стадіону. Бо є запитання.
 
Подивіться на поле! В нас у вівторок гра, а на вихідних тут проходять матчі ДЮФЛ. Тут грають в регбі... Не може піаніст, який репетирує на розстроєному роялі, грати потім на хорошому. Не вийде. Після гри з ФК «Тернопіль» поле все гірше і гірше! Вболівальники вимагають від команди технічного футболу, швидкого виходу з оборони в атаку. А як це зробити, якщо м`яч стрибає по полю? Поле в жахливому стані! Мені цікаво, кому ще ми тут потрібні окрім вболівальників і спонсорів, які вчасно виділяють кошти?
 
Источник ФК Верес
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.