Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
1843
0

Друга ліга: 92 гравці і вісім бомбардирів

Молодіжний огляд матчів 6-го туру чемпіонату України в другій лізі

Друга ліга: 92 гравці і вісім бомбардирів

У 6-му турі чемпіонату України у другій лізі одразу вісім молодих футболістів, які входять до сфери інтересів проекту Золотий Талант, відзначилися голами. А загалом у восьми матчах туру брали участь 92 гравці 1995—2000 років народження. Минулого тижня їх було трохи більше — 96, але загалом це дуже серйозний показник. У попередніх чотирьох турах кількість молоді на полі дорівнювала 86 (1 тур), 83 (2), 86 (3) та 90 (4) чоловік.

Третій гол у цьому чемпіонаті (та четвертий — в цілому у сезоні) забив 21-річний Денис Бобович (Нива), котрий вже дав інтерв’ю проекту Золотий Талант. Також третій гол оформив 18-річний Євгеній Білокінь (Іллічівець-2). Обидва молоді гравці входять до топ-групи бомбардирів другої ліги цього сезону загалом і ділять 8—12 місця ще з трьома більш досвідченими футболістами.

По два голи в сезоні-2016/2017 після влучних ударів у 6-му турі мають на своєму рахунку також 21-річний Станіслав-Нурі Малиш (Жемчужина) та 19-річний Назар Ващенко (Арсенал-Київщина), котрий відзначився у другому матчі поспіль.

Перші голи забили 21-річний Микита Жуков (Інгулець-2), а також 20-річні Микола Буй (Іллічівець-2), Олександр Толгаренко (Суднобудівник) та Василь Штандер (Іллічівець-2). Вихованець львівського футболу Буй, про якого ми розповідали у огляді 6-го туру першої ліги, до того ж дебютував у другій лізі. Дебют виявився вдалим: Іллічівець-2 переміг Реал Фарму — 3:1, а всі три голи забили молоді виконавці.

Молоді таланти України (U-21). Сезон 26. 2 ліга. 6 тур

Вперше у цьому сезоні зіграли за свої клуби 20-річний Олег Панасюк (Рух), а також 19-річні Владислав Михальчук (Нікополь-НПГУ) та Роман Опря (Жемчужина). А 17-річний Анатолій Миргородський (Реал Фарма) вперше після закінчення школи ДЮСШ-11 Чорноморець потрапив до протоколу матчу професіонального клубу.

Юні таланти України (U-19). Сезон 26. 2 ліга. 6 тур

Вихованцем ДЮСШ-11 Чорноморець є також Опря, Панасюк пройшов школу підготовки саме Руха (а також виступав за Львів та Зорю Городиславичі), а Михальчук після ДЮСШ Орджонікідзе потрапив до дніпропетровського Інтера, звідти — до Дніпра, а останній рік провів у Словаччині.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 13
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.