Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
984
0

Карпаты - Арсенал - 0:0

І знову нічия з «канонірами»

Прохолодна дощова погода дещо відлякала вболівальників футболу, і на стадіоні «Україна» зібралися найпалкіші прихильники «зелено-білих», а також невелика група підтримки «Арсеналу», керівництво якого запросило до Львова  і чимало представників столичних ЗМІ.

Як і належить господарям, вони активніше розпочали гру. Карапітвці намагалися налагодити комбінаційну гру, проте через брак завершальних передач до реальних гольових моментів справа не доходила. Спочатку не вийшов у дар у Худоб’яка, який в падінні намагався замкнути передачу Кополовця. У свою чергу не послухався м’яч і Симоненка, який підключився до атаки, але пробив у руки Налєпі. Перший у матчі удар в рамку воріт зробив білорус Юревич (до речі, на трибунах був помічений прапор Білорусі), проте для досвідченого Реви він небезпеки не створив. Через важке поле не бракувало і  падінь футболістів. Тож часто на поле вибігали представники медперсоналу з обох клубів.

Другий тайм знову розпочався з атак підопічних Валерія Яремченка. І це зрозуміло, в разі перемоги «Карпати» не лише обходили «Арсенал» в турнірній таблиці, але й загалом могли піднятись на декілька сходинок. І реальну нагоду для взяття воріт канонірів втратив бразилець Батиста, який після пасу Годвіна з декількох метрів пробивав низом повз воротаря, але удар вийшов не сильним, і екс-гравець «Карпат» Распопов вчасно вибив м’яч з порожніх воріт.

У свою чергу Налєпа у кидку рятує ворота після дальнього удару Ессоли. Як завжди небезпечними були і стандарти у виконанні Закарлюки, але цього разу м’яч летів мимо цілі.

Тож у підсумку у третій поспіль домашній грі «Карпат» та «Арсеналу» зафіксовано нічийний рахунок, який разом з тим за рахунок кращої різниці забитих та пропущених м’ячів дозволив львівській команді залишити зону вильоту.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, спеціально для sport.ua

«Карпаты» - «Арсенал» - 0:0

«Карпаты»: Налепа, Федорив, Юревич, Петривский, Ищенко, Худобяк, Ткачук, Кополовец (Луцик, 65), Годвин (Кирильчик, 76), Батиста (Фещук, 54), Ковель.

«Арсенал»: Рева, Романчук, Симоненко, Беньо, Распопов (Литовченко, 92), Парфенов, Хомин, Эссола, Закарлюка, Жоземар (Бито, 66), Селезнев (Деметрадзе, 80).

 Худобяк, 14. Кополовец, 40 - Беньо, 5. Бито, 67. Распопов, 86

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ

 

Протокольные данные будут сверены с официальными после их публикации.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.