Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 мая 2019, 23:36
1199
0

Сергей ЛАВРИНЕНКО: «Благодарен всем, кто переживал за Звезду»

Экс-тренер кропивницкой «Звезды» попрощался с клубом

| Обновлено 15 мая 2019, 23:36
1199
0

Екс-наставник кропивницької «Зірки» Сергій Лавриненко, з яким команда стала чемпіоном першої ліги минулого сезону та здобула путівку до Прем’єр-ліги, звернувся до клубу, команди та вболівальників зі словами вдячності.

- Я хочу подякувати всім, хто був поруч зі мною в той період, коли я тренував команду. Хочу подякувати вболівальникам за палку підтримку, котру вони надавали «Зірці» в кожному матчі. Ми постаралися провести хороший сезон у першій лізі й показали гарний результат. Було все: були й гучні перемоги, були й прикрі поразки. Але я вдячний усім, хто допомагав команді та клубу, вдячний футболістам, які максимально викладалися на полі. Вдячний усім, хто щиро переживав та вболівав за «Зірку». Чи повернуся я до роботи в клубі? Життя покаже. З президентом Максимом Березкіним ми домовилися, що я візьму певну паузу. Емоції пройдуть, а тоді ми сядемо й предметно про все поговоримо. Поки що, я хочу присвятити свій час родині й відпочити.

Нагадаємо, що Сергій Лавриненко очолив «Зірку» як в.о. головного тренера в листопаді 2014 року і став 20 керманичем команди з початку проведення незалежних чемпіонатів України. За більше ніж півтора року під його керівництвом команда провела 51 офіційну гру, у яких здобула 30 перемог, 11 матчів звела унічию та в 10 поступилася.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.