Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2420
1

Украина одержала победу на турнире Четырех наций в Словакии

В заключительном поединке подопечные Мурзина обыграли Данию

Украина одержала победу на турнире Четырех наций в Словакии

Збірна України з баскетболу здобула перемогу в заключному третьому матчі Міжнародного турніру в Словаччині, здолавши команду Данії.

Дебют поєдинку пройшов повністю під диктовку збірної України. Підопічні Мурзіна, який в старті випустив Рябчука, Липового, Конєва, Боброва та Фесенко, домінували на щитах, атакували з відмінним відсотком (63%) і діяли командно, віддавши за стартові 10 хвилин матчу 7 результативних передач. Дозволивши данцям реалізувати лише 2 з 20 кидків з гри, українські баскетболісти завершили стартову десятихвилинку з солідною перевагою - 25:7.

У другому періоді збірна Данії зуміла поліпшити свої кидкові показники, що дозволило команді Пойколи вирівняти гру і зупинити тривалий ривок української збірної, у складі якої феєрів Бобров. Форвард встигав скрізь: за підсумками першої половини матчу В'ячеслав набрав 5 очок, зробив 5 передач, 4 підбирання та 2 перехоплення, натякнувши на тріпл-дабл. Пустовий надав серйозну підтримку, набравши 10 очок з лави, та й в цілому за підсумками 20 хвилин матчу усі 11 гравців, заявлених на матч, побували на паркеті, і лише двоє - Глєбов і Мішула, не набрали очок. Данці, хоч і зуміли прийти в себе, але перевага нашої збірної залишалась досить переконливою - «+16» за підсумками 20 хвилин матчу.

Після великої перерви ніяких кардинальних змін на паркеті не відбулося. Команди продовжували діяти досить результативно, атакуючи з пристойним відсотком, а в складі української збірної тепер вже феєрив Пустовий який вже за підсумками трьох чвертей мав в активі дабл-дабл. Якщо данці багато атакували з-за дуги, то наші баскетболісти тиснули суперника в трисекундній, де українські бігмени просто розривали опонентів, домінуючи на щитах - 42 проти 18 підбирань на користь команди Мурзіна після 30 хвилин матчу.

Заключний період підопічних Мурзіна на турнірі в Словаччині виявився формальністю. Збірна України продовжувала перегравати суперника за всіма компонентами, виграючи підбір, краще рухаючи м'яч, атакуючи з більш високим відсотком реалізації і краще тікаючи у відриви. Данці так і не зуміли нічого вдіяти з надпотужним стартовим ривком української збірної, яка не дозволила супернику навіть задуматися про перемогу і виграла матч з рахунком - 90:71.

Таким чином, збірна України стала переможницею турніру в Словаччині, вигравши всі три поєдинки, по черзі здолавши господарів турніру, збірну Швейцарії та завершивши виступ перемогою над датчанами.

Турнір «Чотирьох націй». Словаччина

3-й ігровий день

Данія – Україна 71:90 (7:25, 24:22, 22:25, 18:18)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.