Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3168
0

МАРУЩАК: «Важно, что взяли на сбор лучших игроков области»

Наставник «Тернополя» подвел итог первого сбора

МАРУЩАК: «Важно, что взяли на сбор лучших игроков области»

Головний тренер ФК «Тернопіль» Іван Марущак на прохання клубної прес-служби підбив підсумки другого навчально-тренувального збору, який завершився 2 липня.

– Роботу, яку планували на 10 тренувальних днів – виконано! Працювали щодня в режимі 2-3 тренувань. Більшість футболістів вперше перенесли такі навантаження. Переконаний, гравці зрозуміли рівень своїх можливостей, вони повірили в свої сили, – зазначив Іван Марущак.

Контрольна гра з «Буковиною» (1:1) підвела підсумок другого збору.

– Дуже важливо було побачити, як на фоні великих навантажень та при спеці +34 градусів футболісти зможуть себе проявити, переборовши втому. Під час поєдинку дуже багато було боротьби. Вдячний хлопцям, що змогли показати характер, – відзначив Іван Петрович.

Щодо новачків ФК «Тернопіль», то по них тренерський штаб визначатиметься на третьому зборі.

– Якщо сказати в загальному, то кістяк команди визначено, але матч з «Буковиною» показав, що треба точково підсилюватися, як мінімум по одному кваліфікованому виконавцю у кожну лінію. Дуже важливо, що на цей збір запросили кращих футболістів, які є на теренах Тернопільської області. Кожен мав шанс себе проявити. Два-три місцевих вихованці продовжать тренуватися з командою і в них на третьому зборі буде можливість довести свою потрібність ФК «Тернопіль». Дуже важливо, щоб у команді були тернопільські вихованці, але якщо ми когось беремо зі сторони, то ця людина, окрім того, що повинна мати високу майстерність, в першу чергу має підійти нам по духу, який ми зараз створюємо. Нові люди, які поповнять ряди ФК «Тернопіль», мають знати, що ми хочемо перемагати, створюючи успішну команду, – розповів пан Марущак.

Насамкінець, тренерський штаб та футболісти хочуть подякувати керівництву і всьому персоналу відпочинкового комплексу «МішиН-Сіті» за те, що створили для ФК «Тернопіль» ідеальні умови для проведення тренувального збору.

Сьогодні, 3 липня, на футболістів очікують відновлювальні процедури в готельно-розважальному комплексі «Алігатор», понеділок, 4 липня, у команди день відпочинку, а 5 липня ФК «Тернопіль» розпочинає заключний тренувальний збір.

Источник ФК Тернополь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.