Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
655
0

Наші люди на Чемпіонаті світу

Українські арбітри отримали призначення на чемпіонати світу ІІХФ

Наші люди на Чемпіонаті світу

Міжнародна федерація хокею, яка у наступному році відсвяткує свій 100-річний ювілей, надіслала підтверждення про те, що 9 українських хокейних арбітрів отримали міжнародну кваліфікацію у сезоні 2007-08 років.

Головними арбітрами ІІХФ стали Максим УРДА, Олег ЛУСКАНЬ, Сергій ДРОНГОВСЬКИЙ та Андрій СЕВРУК. Міжнародна категорія присвоєна також лайнсменам Андрію КІЧИ, Олександру ГОВОРУНУ, Андрію МАРЧЕНКУ, Андрію ДРОНГОВСЬКОМУ та представнику молодої генерації українського судійського корпусу Артему КОРЕПАНОВУ.

Також ІІХФ сповістила про призначення шости українських арбітрів на найвищі хокейні турнири ювілейного сезону.

Другий рік поспіль право репрезентувати Україну на головному хокейному форумі планети у якості лінейного арбітра отримав Андрій КІЧА. Матчі чемпіонату світу ІІХФ у вищому дивізіоні пройдуть у канадських Галіфаксі та Квебеку з 2 по 18 травня 2008 року.

Призначення на кваліфікацію до «дорослого» ЧС у третьому дивізіоні (Сараєво, Боснія, 15-17 лютого 2008 р.) отримав лайнсмен Артем КОРЕПАНОВ.

На молодіжних світових першостях «відпрацюють» головний арбітр Максим УРДА (третій дивізіон, Белград, Сербія, 17-23 січня 2008 р.) та лайнсмен Олександр ГОВОРУН (другий дивізіон, група «Б», Таллінн, Естонія, 10-16 грудня 2007 р.).

Призначення на чемпіонати світу серед юніорів отримали лайнсмени Андрій МАРЧЕНКО (другий дивізіон, група «Б», 23-29 березня 2008 р.) та Андрій ДРОНГОВСЬКИЙ (третій дивізіон, Ізміт, Туреччина, 3-9 березня 2008 р.)

ФХУ

хоккей
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.