Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 апреля 2016, 10:08
2878
2

Владимир РЕВА: «С Францией «автобуса» не будет»

Тренер женской сборной - о матче против Албании

| Обновлено 09 апреля 2016, 10:08
2878
2
Владимир РЕВА: «С Францией «автобуса» не будет»

Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева поділився своїми враженнями відносно перемоги своїх підопічних у матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2017 року над збірною Албанії.

Довелось понервувати

Володимир Рева визнав, що гра албанської збірної у цьому матчі його не здивувала, але розкривати редути суперниць «синьо-жовтим» було непросто: «Коли десять людей грають позаду, складно оминати такий щільний захист. Якби забили швидкий гол, можливо, поєдинок пішов би за іншим сценарієм. Нервова гра, хоч ми і контролювали перебіг подій. Але є три очки – і це найголовніше».

Самі не грають і суперникам не дають

Після впевненого виїзного розгрому албанської команди спеціалісти та вболівальники чекали від українок у сьогоднішньому матчі гольової феєрії, але на табло так і залишилися прагматичні «2:0». «Це така команда, яка сама не грає і не дає цього робити суперникам. Дівчата хотіли забити м’яч якнайшвидше, поспішали – саме тому і помилялися. Усе має бути своєчасно, це впливає на якість гри», - пояснив чималий відсоток браку у діях команди і підсумкову скромну перемогу Володимир Рева.

Автобусу не буде

У трьох кваліфікаційних зустрічах у 2016 році українки здобули максимум очок, але далі – Франція. Щоправда, тренера «синьо-жовтих» не лякає перспектива майбутньої зустрічі із третьою командою світу. «Ми набрали переможну ходу, але усі суперники були нам «по зубах». Франція? «Автобусу» не буде. Будемо будувати свою гру, яку команда відчула протягом останніх місяців. Смак гри вже є. На фоні таких команд показується якась майстерність. Впевнений, шанси у нас будуть», - зазначив керманич національної команди.

Втрата наконечника атак

Форвард збірної України Тетяна Козиренко відіграла усього один тайм, після перерви її змінила на полі Яна Калініна. Як виявилося, причиною тому стала жовта картка Козиренко, яка не дозволить їй допомогти «синьо-жовтим» у Франції. Калініній ж потрібно було набувати найкращих кондицій, аби гідно представляти українську збірну у протистоянні із лідером групи.

Львівська гостинність

Наставник команди відзначив, за його словами, неймовірну атмосферу на «Арені Львів», яка з першої до останньої хвилини мотивувала українок на взяття воріт суперниць: «Атмосфера просто суперова!. 12-й гравець у Львові – це було дійсно класно!».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хавбек сборной Исландии назвал причину поражения от Украины
Футбол | 27 марта 2024, 10:14 0
Хавбек сборной Исландии назвал причину поражения от Украины

Хаукон-Арнар Харальдссон – о неудаче команды во Вроцлаве

Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова
Футбол | 27 марта 2024, 14:33 28
Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова

Алексей Сливченко анализирует вчерашний успех сборной Украины в матче против Исландии (2:1)

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
12-й гравець у Львові – це було дійсно класно!». - подібні речі говорять усі,хто грає у ЛЬВОВІ, тільки циган на нейтральному полі.