Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
4473
2

Женская сборная Украины добыла победу над Албанией

Украинки продолжают борьбу за путевку на Евро-2017

Женская сборная Украины добыла победу над Албанией

8 квітня національна жіноча збірна України у рамках кваліфікаційного турніру Євро-2017 впевнено перемогла команду Албанії.

Національна команда України здобула третю поспіль перемогу у кваліфікаційному турнірі чемпіонату Європи-2017. У Львові підопічні Володимира Реви переграли команду Албанії – 2:0.

Матч пройшов за цілковитої переваги українок. Команда Албанії лічені рази наближалася до воріт «синьо-жовтих», а голкіпер нашої команди Катерина Самсон, зовсім занудьгувавши у стартові 45 хвилин зустрічі, під завісу першого тайму зірвала оплески трибун, коли, перехопивши м’яч поблизу власного карного майданчика, дійшла майже до центрального кола, перегравши на шляху кількох суперниць.

Про цілковиту перевагу українок говорить і статистика зустрічі. Достатньо сказати, що ще до 10-ї хвилини «синьо-жовті» подали чотири кутові. Та й в цілому, перші 45 хвилин матчу українки домінували на полі, організувавши кілька небезпечних моментів, один з яких ударом у падінні через себе завершувала Ольга Бойченко.

Відкрити рахунок підопічні Володимира Реви зуміли на 15-й хвилині першої половини поєдинку, коли Дарія Апанащенко влучним ударом з меж карного майданчику завершила стрімку атаку українок. Голкіпер команди Албанії лише спостерігала за польотом м’яча.

Ще одну чудову нагоду наші дівчата змарнували за п’ять хвилин до перерви: Тетяна Романенко пробивала ледь не з кута воротарського майдачника, але їй не пощастило.

Другий тайм пройшов за сценарієм першої половини гри. Цілковита перевага українок, безліч моментів поблизу воріт суперниць, але лише один забитий м’яч. Таміла Хіміч, яка вийшла на заміну у середині другого тайму, вже через 10 хвилин після своєї появи на полі заробила пенальті, який впевнено реалізувала Дарія Апанащенко, оформивши дубль у цій зустрічі.

2:0 – впевнена як за грою, так і за рахунком перемога українок, котрі у доброму гуморі, набравши 10 очок у п’яти матчах, вирушають до Франції, де 12 квітня зіграють із фаворитом і лідером нашої групи.

Євро-2017. Кваліфікація

Україна – Албанія – 2:0
Голи:
Апанащенко, 15, 74 (пен.)

Україна: Самсон - Філенко, Пекур, Бойченко, Андрухів (Хіміч, 65), Романенко (Овідійчук, 86), Андрущак, Апанащенко (к), Василюк, Козиренко (Калініна, 46), Кравець.
Албанія: Зані – Прото, Ррахмані, Малічі, Серенай (Рама, 70), Моріна, Веляй (Курбогай, 90+2), Хашані, Зані, Байрактарі, Зека (Люляй, 31), Беголлі.

Попередження: Козиренко (33)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 5
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Alex052010
Молодці, проте зіграності 5-річної давнини у команді поки що немає. Завеликий брак в передачах як для кращих футболісток країни. Чекаємо покращення комбінаційної гри із нашими фірмовими флангами.