Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 апреля 2016, 22:34
1128
0

Дмитрий ПРОНЕВИЧ: Будем стараться победить Черкасский Днепр

Полузащитник «Оболони» - о предстоящей битве с соседями по турнирной таблице

| Обновлено 07 апреля 2016, 22:34
1128
0
Дмитрий ПРОНЕВИЧ: Будем стараться победить Черкасский Днепр

Досвідчений півзахисник «пивоварів» Дмитро Проневич поділився з прес-службою клубу думками щодо майбутнього матчу з Черкаським Дніпром.

«Матч з Черкаським Дніпром — це просто чергова гра в першій лізі. Зрозуміло, що черкаська команда — цікавий, збалансований колектив, який досить непогано підсилився взимку і має хороший склад. Я не сказав би, що для нас цей поєдинок є мега принциповим. Як і в будь-якому іншому матчі, в суботу ми будемо старатись перемогти і прикладемо задля цього максимум зусиль. Черкаський Дніпро ми добре знаємо і поважаємо», — розпочав свій коментар півзахисник «оболонців».

«Ми не відчуваємо ніякого психологічного тиску. Відчувати щось подібне повинна команда суперника, адже перед нею стоїть конкретне завдання, вкладаються чималі кошти, склад підсилюється хорошими гравцями. У нас свої завдання всередині колективу, які ми повинні виконати, а в них свої, тому нехай думають як впоратись з тиском і т.д.»

«У першій лізі всі команди знаходяться приблизно на одному рівні. Черкаський Дніпро за останні два трансферних вікна досить непогано підсилився, хоча й раніше у них також були хороші футболісти. Когось окремо виділяти у складі черкащан не бачу сенсу — всі футболісти пристойного рівня. Втім, прізвища не грають у футбол, тому суботній поєдинок все покаже», — переконаний Дмитро Проневич.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.