Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
634
0

Молоді Карпати вирушать до Риму...

...де не лише відвідають матч Ліги чемпіонів, а й зіграють з Ромою

Минулої п’ятниці у польському місті Белхатуві закінчився кваліфікаційний відбір у рамках ІІІ міжнародного юнацького турніру пам’яті Івана Павла ІІ, який відбувається під егідою Федерації футболу та Національного олімпійського комітету Італії.   

Україну вперше на цих змаганнях представляв ФК «Карпати», який і здобув право грати у фінальній частині, яка відбудеться у Римі.У Польщі на спортивній базі шахти «Вавшковізна», яка є головним спонсором ГКС «Белхатув», до речі, нещодавнього суперника «Дніпра» у Кубку УЄФА, в одній з чотирьох кваліфікаційних груп зібралися чотири команди, складені з гравців 1989 р.н., до яких можна було залучити трьох гравців 1988 р.н. У першій грі підопічні Вадима Бєлоцерковського та його помічника Олександра Войтюка перемогли ровесників з ЛКС «Лодзь» – 1:0, коли єдиний переможний гол провів Юрій Фурта. У другій грі «Карпати», які фактично були представлені гравцями «Карпат-2», з рахунком 2:0 здолали команду УКС «Лодзь», складену з випускників місцевої футбольної школи. Дубль на свій рахунок записав Павло Гордійчук, який спочатку головою замкнув кутовий удар Тараса Яворського, а згодом влучно пробив з лінії штрафного. І у третій грі «Карпати» зі ще більш переконливим рахунком 6:0 обіграли польський клуб «Влокняж» (Паб’яніце), голи у ворота якого провели Володимир Гудима (двічі), Юрій Габовда (двічі), Тарас Яворський та Ярослав Мартинюк.

Фінальна частина турніру відбудеться у Римі з 30 вересня по 3 жовтня. Зокрема, 1 жовтня «Карпати» зустрінуться з переможцем групи, де виступатимуть італійські команди «Рома», до речі, переможець попередніх двох цих турнірів, «Лаціо», «Камберене» та польський «Белхатув». Фінал відбудеться в Римі на стадіоні «Фламініо». Планується також для учасників турніру відвідування матчів чемпіонату Італії «Рома» – «Інтер» (30 вересня) та Ліги чемпіонів «Лаціо» – «Реал» (3 жовтня).

Високий замок

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.