Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1446
0

Тарас ЗАВИЙСКИЙ: «Сыграли не в свою силу»

Полузащитник «Карпат» - о матче с «Гурником»

Молодий опорник «Карпат» Тарас Завійський на поєдинок в містечку Ленчна вийшов у стартовому складі. По завершенні матчу 73-й номер «зелено-білих» поділився своїми враженнями від гри.

– Провели хороший спаринг, багато молодих гравців перевірили себе у грі з доволі сильним суперником. Щось у нас виходило, а щось не вдавалося. Намагалися контролювати гру, багато атакувати. Моментами грали не погано, мали забивати, але так сталося, що пропустили самі. При кутовому пішла подача верхом, ми трохи не розібралися з гравцями суперника і пропустили.

– Що не вийшло в атаці, чому не вдалося забити?
– Думаю треба було робити більше передач за спини захисників суперника, бо не завжди виходило проходити їхню оборону грою в пас, розігруючи комбінації. А ще у нас сьогодні не вистачало зіграності, Все ж грали разом гравці основи і молодіжної команди, тому десь не завжди один одного розуміли. Але однозначно цей спаринг є корисним для команди, особливо для молоді. Та й решта гравців отримали хорошу ігрову практику.

– Як тобі суперник?
– Хороша команда, грає в польській Екстраклясі. Я чув, що вони нещодавно обіграли варшавську «Легію» з рахунком 3:0. Але це не показник, ми мали виходити і показувати свою кращу гру. Якби виконали установку тренерів, результат був би зовсім іншим. Ну але вийшло, що зіграли не зовсім так, як було потрібно і як нас просили тренери.

– Можливо, на заваді стало поле? Адже неозброєним оком було помітно, що газон не в найкращому стані.
– Так, поле було трохи сухуватим, але ж воно було однаковим для обох команд. Та й загалом не треба шукати причин поразки на стороні. Тільки ми самі винні у тому, що не зіграли в свою силу. Але це був товариський матч – головне, щоб в наступних іграх чемпіонату ми грали так як треба і добивалися хороших результатів.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.