Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 декабря 2021, 21:04
2104
0

Карпаты минимально уступили Гурнику

Львовский клуб провел спарринг с польским клубом

| Обновлено 15 декабря 2021, 21:04
2104
0
Карпаты минимально уступили Гурнику

Заповнюючи паузу у Лізі Парі-Матч львівські «Карпати» вирушили до Польщі, на товариський матч проти «Ґурніка» з Ленчни. Тамтешня команда наразі тримається у нижній частині таблиці, однак змогла виставити про «Карпат» практично весь бойовий склад. Натомість «зелено-білі» делегували до збірних велику кількість виконавців, ще низка провідних гравців залишилася у Львові через травми. Тож Володимир Без’убяк виставив на матч такий склад: Мисак, Маркович, Пластун, Гітченко, Костевич, Завійський, Худоб’як, Карноза, Грисьо, Кожанов, Ґ. Лещук.

Гра почалася на зустрічних курсах, але дуже скоро «леви» заволоділи ініціативою і почали створювати моменти. Спершу Гітченко пробив головою після навісу Карнози, але захисники винесли круглого подалі від воріт. Після чергового навісу від Карнози, мав пробивати Лещук, однак кіпер встиг зняти м’яча йому з голови.

Невдовзі вже Костевич пройшов флангом і віддав точну передачу на Карнозу, який увірвався до карної зони, обіграв одного суперника і пробив у ближній кут – кіпер перевів м’яча на кутовий. Після цього сам Карноза його і виконав, Гітченко виграв повітря і скинув круглого на дальню штангу, де перебував Кожанов. Однак пробити Денису завадили оборонці. За мить уже Маркович влетів на ударну позицію, але воротар поляків м’яча парирував.

Кінцівка тайму була за господарями. Спершу Мисак у фантастичному стилі потягнув удар головою впритул від Спячки, але вже за мить до свистка нічим не зміг зарадити: Прухнік пробив у проти хід Роману і відкрив рахунок.

Зрівняти рахунок карпатівці могли на початку другого тайму, коли Новотрясов, який замінив Марковича, пройшов правим флангом та навісив на Лещука. Форвард головою скинув під удар Карнозі, який потужно цілив за комірець голкіперу, але влучив у перекладину. У наступній атаці Лещук міг забивати сам, однак м’яч пролетів біля штанги, після сильного удару.

У середині другого тайму на поле вийшла велика група свіжих гравців, переважно дублерів, які отримали шанс себе проявити на хорошому рівні. Так, Богач заробив штрафний, який виконував Костевич. Лобай виграв повітря і скинув м’яча головою на Пластуна, але Ігор опинився в офсайді... Той же Богач, після передачі Худоб’яка виривався на побачення з кіпером, але його притримали оборонці. Проте польські судді на це уваги не звернули.

Тож спаринг в Польщі «Карпати» програли, зате отримали хорошу ігрову практику і зможуть повноцінно підготуватися до матчу проти луганської «Зорі».

 «Ґурнік» – «Карпати» – 1:0

25.03.2016, 15:00. Стадіон «Ґурнік». Ленчна, Польща. Хмарно. +7°С

«ҐУРНІК»: Прусак, Мєржеєвскі, Прухнік, Шматюк, Мессіас, Тимінскі, Новак, Спячка, Бонін, Песьо, Шверчок.
«КАРПАТИ»: Мисак (Мозіль, 72), Маркович (Новотрясов, 46), Пластун, Гітченко (Страшкевич, 64), Костевич, Завійський (Савошко, 72), Худоб’як, Карноза (Лобай, 64), Грисьо (Полюганич, 46), Кожанов (Богач, 64), Ґ. Лещук.

Гол: Прухнік, 45.
Попередження: Полюганич, 66, Ґ. Лещук, 89.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 27
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Украина может потерять влияние в УЕФА. При чем тут Павелко? Названа причина
Футбол | 26 апреля 2024, 20:55 2
Украина может потерять влияние в УЕФА. При чем тут Павелко? Названа причина

В УАФ решили отозвать место Украины в исполнительном комитете УЕФА

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.