Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 марта 2016, 09:56
3568
1

Украина победила Грецию в отборе к Евро-2017

Подопечные Владимира Ревы продолжают борьбу за выход в финальную стадию турнира

| Обновлено 09 марта 2016, 09:56
3568
1
Украина победила Грецию в отборе к Евро-2017
ffu.org.ua

8 березня, у Міжнародний жіночий день національна жіноча збірна України провела черговий поєдинок кваліфікації чемпіонату Європи-2017. Суперниками «синьо-жовтих» цього разу були сусіди по турнірній таблиці - команда Греції.

Матч обидві збірні розпочали дещо нервово. З хвилюванням першими впоралися українки, котрі й заволоділи ініціативою. Щоправда, до середини першої половини зустрічі створити небезпеку поблизу воріт збірної Греції нашим дівчатам не вдавалося. Господарі в захисті діяли надійно, перекриваючи всі шляхи до власних воріт, а також не забуваючи ледь не в кожному суперечливому епізоді апелювати до польського арбітра Кароліни Радзік. В одному з моментів на 29 хвилині гри Тетяні Козиренко нарешті вдалося на швидкості відірватися від захисника, а голкіперу команди Греції не залишалося нічого іншого як з порушенням правил зупинити прорив нашого форварда. До одинадцятиметрової позначки підійшла капітан української збірної Дарія Апанащенко, яка технічно переграла воротаря – 1:0 на користь «синьо-жовтих».

На останніх хвилинах першого тайму українки могли подвоїти рахунок, коли Апанащенко, взявши ініціативу на себе, обвідним ударом намагалася закрутити м’яч у дальню «дев’ятку». Цього разу лише майстерність голкіпера грецької збірної Пелетіду врятувала господарів від неприємностей.

Друга половина гри розпочалася з атак українок, в одній з них підопічним Володимира Реви вдалося знову забити, але арбітр вирішила, що в цьому епізоді було порушено правила. А вже за кілька хвилин збірна Греції отримали право на «стандарт», а Дарія Кравець у боротьбі із суперницею невдало зрізала м’яч у власні ворота – 1:1.

Прикрий автогол не надломив наших дівчат, і вже зовсім скоро українки знову вийшли вперед. Спрацювала заміна, яку кількома хвилинами раніше провів Володимир Рева, випустивши на поле замість Козиренко Яну Калініну. Людмила Пекур чудовим розрізним пасом знайшла Калініну у штрафному майданчику господарів, а Яна не по рокам зріло розібралася у моменті, вдало підрізавши м’яч над голкіпером.

За десять хвилин після голу гречанки знову отримали право на «стандарт», після розіграшу якого українки провели стрімку атаку. Знову в центрі подій опинилась Калініна. Підхопивши м’яч у центрі поля, Яна «зряче» відпасувала на дальню стійку, де неприкритою залишилася Ольга Бойченко, якій не залишалося нічого іншого, як переправити м’яч у вже порожні ворота. 

На цьому питання про переможця зустрічі було знято. Збірна України здобула важливу виїзну перемогу з рахунком - 3:1, залишаючи собі шанси на подальшу боротьбу за путівку у фінальну частину Євро-2017.

Євро-2017. Кваліфікація

Греція - Україна – 1:3
Голи: Кравець (64, автогол) - Апанащенко (31, з пен.), Калініна (68), Бойченко (80)

Греція: Пелетіду – Какабукі (Зерва, 70), Власіаду, Кідонакі (90+2), Сідіра (Морайту, 57), Конгулі, Хациянніду (к), Георгіу, Наті
Україна: Зварич – Філенко, Кравець, Басанська, Апанащенко (к) (Хіміч, 84), Пекур, Андрущак, Бойченко (Овдійчук, 85), Романенко (Хіміч, 77), Василюк, Козиренко (Калініна, 61)

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
whitefrag
погуглил немного
здесь можно турнирку глянуть, если кому будет интересно
http://w w w.wfpl.c o m.ua/stat/?id_tournir=5