Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 21 февраля 2016, 16:09
3443
2

Йожеф САБО: «Шевченко готовят на смену Фоменко»

Экс-наставник сборной Украины - о приглашении Андрея Шевченко в главную команду нашей страны

| Обновлено 21 февраля 2016, 16:09
3443
2
Йожеф САБО: «Шевченко готовят на смену Фоменко»
Наставник національної команди 1996–1999 років бачить майже винятково позитивні моменти в кадрових змінах у тренерському штабі націоналки.
 
— Цілком логічний крок, — бере слово Йожеф Йожефович. — Андрій до цього готувався, відвідував тренерські курси, я вручав йому диплом Pro. Так що все правильно.
 
— А як прокоментуєте чутки про непростий характер уродженця Київщини, його схильність до конфліктів у трудовому колективі?
— Вперше про таке чую! Чесне слово! Він у мене грав у «Динамо», потім у національній збірній, і я нічого, навіть віддалено схожого, не помічав. Наставників слухав, із партнерами дружив. Узагалі, він — порядна людина… Хочете запитання, чи вживеться з Михайлом Івановичем?
 
— Десь отак…
— Я переконаний, що напередодні призначення вони між собою поговорили й розставили акценти. Правильно Андрій каже: «Я — тренер нової формації». Його бачення гри, базоване на багатому міжнародному досвіді, допоможе збірній. Окрім того, Шевченко завжди мав хорошу інтуїцію, зокрема, на здібності гравців, може, він здивує запрошенням якогось «нерозкрученого» таланта. Головне, щоби не сварився з Фоменком, бо тоді роботи не буде.
 
— Чи відомо вам про конкретні функції новачка?
— Ні. Проте, міркуючи логічно, здогадуюся: замінив Заварова, тому, ймовірно, відповідатиме за підготовку виконавців атакувальної ланки. Думаю, Михайло Іванович уже відвів йому конкретну ділянку роботи, за рамки якої Андрій не лізтиме.
 
— І на цьому все обмежиться?
— Очевидно, ні, бо, як мені здається, Шевченка готують як потенційну заміну Фоменку після завершення французького Євро. Знову-таки, це — нормально: не забуваймо про вік — одного й другого…
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
футболіст легенда не факт що буде тренером легендою, швидше навпаки НІЧОГО у нього не вийде - сучасний тренер - це батько, стратег, мотиватор в одній особі, а він МЯМЛЯ
A-68
Це ж не політика, можливо у Шевченка будуть результати.Час покаже !!!