Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 мая 2023, 06:06
2012
1

Украина U-16 обыграла Норвегию

Команда Сергея Попова продолжает свои выступления на Кубке Эгейского моря

| Обновлено 11 мая 2023, 06:06
2012
1
Украина U-16 обыграла Норвегию
Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 16 років здобула чергову перемогу на щорічному міжнародному турнірі «Кубок Егейського моря», який цими днями триває у Туреччині. В останньому матчі групового турніру змагань команда Сергія Попова обіграла однолітків з Норвегії з рахунком 2:1.
Після впевненої перемоги над чехами з рахунком 3:1 збірна України опинилася у ситуації, в якій нашій команді потрібно було шукати додаткову мотивацію задля досягнення позитивного результату. У разі перемоги підопічні Попова зрівнялися б в очковому балансі зі збірною Туреччини. Але за всіма показниками «синьо-жовті» залишалися б за бортом фіналу: у «яничарів» краща статистика як за різницею м’ячів, так і в особистій зустрічі із нашою командою.
Але, не дивлячись на несприятливі для нас передматчеві розклади, гра на стадіоні «Ататюрк» в Ізмірі не розчарувала прихильників футболу. Українці вийшли на поєдинок із норвежцями вже награним на цьому турнірі складом і за ходом гри продемонстрували, що є сильнішими за суперників з Північної Європи.
У середині першого тайму Сорокін влучним ударом завершив відмінну комбінацію своїх партнерів. Після відпочинку скандинавам вдалося відігратися завдяки зусиллям капітана команди Сандберга, але останнє слово все-таки залишилося за нашими хлопцями. Приємна для тренерського штабу «двійка» запалала на табло вже в останні хвилини протистояння, результативний удар до свого активу записав Ісаєнко.
Таким чином, збірна України із шістьма очками завершила групову стадію «Кубку Егейського моря» на другому місці. Вже 23 січня на нас чекає матч за третє місце із другою командою групи «B», яка визначиться вже незабаром.
«Кубок Егейського моря-2016». Група «А»
Україна U-16 – Норвегія U-16 – 2:1
Голи: Сорокін (26), Ісаєнко (77) – Сандберг (66)
Попередження: Харжевський, Приходько – Хове.
Вилучення: Харжевський (80+5, друге попередження).
Україна: Бабічин (Лтайф Дані, 58) – Ісаєнко, Мельник, Рожко, Снуріцин, Дудинський, Панченко (73), Сорокін (Супряга, 41), Корнієнко, Харжевський, Мащенко (Приходько, 20; Івахно, 76), Цитаїшвілі.
Норвегія: Рестад – Уран, Даланд, Сандберг, Угланд (Сольбаккен, 65), Хове, Ботхейм, Холанд, Крюгорд, Стеневік, Бьомер (Ріместад, 41), Воган (Ларсен, 65).
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил