Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 09 ноября 2015, 13:20
3100
0

В Корсунь-Шевченківському відкрили оновлений стадіон Колос

Реконструкцію проведено зусиллями місцевих органів влади та ФФУ завдяки програмі УЄФА «Хет-трик»

| Обновлено 09 ноября 2015, 13:20
3100
0
В Корсунь-Шевченківському відкрили оновлений стадіон Колос
ffu.org.ua
8 листопада в Корсунь-Шевченківському Черкаської області відбулося відкриття оновленого стадіону «Колос». Реконструкцію спортивної арени у Шевченковому краю було проведено спільними зусиллями місцевих органів влади та Федерації футболу України завдяки програмі УЄФА «Хет-трик».
 
Ця програма передбачає серйозний розвиток інфраструктури спортивних і тренувальних майданчиків, у першу чергу для масового та дитячого футболу. Щоб зрозуміти, що саме «важить» внесок в цій справі ФФУ та УЄФА, нагадаємо: лише поле з сучасним покриттям коштує близько 5,5 млн. грн. Європейський футбольний союз в такий спосіб реалізує програму допомоги багатьом національним асоціаціям, але в попередні роки так склалося, що в Україні проект «Хет-трик» фактично був заморожений.
 
Тільки в нинішньому, 2015-му нове керівництво ФФУ з допомогою УЄФА знову розпочало зміцнювати матеріальну базу футболістів-аматорів на місцях. Місяць тому, в жовтні з’явився  подібний стадіон у Вишневому Київської області. Тепер настала черга Черкащини.
 
Урочисті заходи торкнулися і тих, хто особисто був причетний до реконструкції арени та розвитку футболу в цьому регіоні. Їх було відзначено почесними нагородами. А юні футболісти місцевих команд отримали від Федерації м'ячі та футболки національної збірної України
 
Потім корсунські вболівальники з азартом спостерігали за баталіями на зеленому газоні. Спочатку між вихованцями місцевих дитячих команд. А потім глядачі емоційно вітали зірок київського «Динамо» різних поколінь: Леоніда Буряка, Олексія Михайличенка, Анатолія Дем'яненка, Володимира Трошкіна, Віктора Чанова, Василя Раца та інших. На чолі зі своїми почесними тренерами – також  заслуженими майстрами спорту Андрієм Бібою і Володимиром Мунтяном – знамениті  динамівці грали проти збірної Корсунь-Шевченківського району Черкаської області. Футбольне поле було «оновлено» і першим офіційним матчем за Суперукубок Черкаської області
 
«Хет-трик» продовжує свій поступ Україною. Наступні свята очікують на любителів футболу Чернівців та Івано-Франківська.
 
Відкриття реконструйованого стадіону «Колос» відбулося за участі президента ФФУ Андрія Павелка, голови Федерації Черкаської області Владислава Голуба, керівника обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка, інших почесних гостей.
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.