Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 06 сентября 2015, 21:04
2785
0

РЭНДЛ: «Никто не думал, что мы будем так близки к победе»

Новичок сборной Украины прокомметировал поединок против Литвы

| Обновлено 06 сентября 2015, 21:04
2785
0
РЭНДЛ: «Никто не думал, что мы будем так близки к победе»
fbu.kiev.ua

За національну збірну України зіграв свій перший матч Джером Рэндл. Після гри наш плеймейкер поділився своїми враженнями від дебюту:

«Я дуже задоволений грою, пишаюся своїми партнерами. Ніхто в світі не думав, що ми будемо настільки близькі до перемоги. Думаю, це був відмінний матч, який стане хорошим стартом турніру.

Для перемоги нам забракло одного володіння. Нічийні м’ячі, підбання – все це вплинуло на результат. Нам було важко виграти, віддавши 16 підбирань на своєму щиті. Однак ми провели відмінний матч. Я думаю, якщо сьогодні ми вийдемо з тією ж енергією, то у нас будуть дуже гарні шанси на перемогу.

Чого від нас чекати? Того, що ми будемо грати на повну. Ми програли очко – звісно, це засмучує. Але з Чехією ми повинні вийти на паркет з тією ж енергією, з тим же настроєм. Ми повинні зробити це, щоб обіграти Чехію. Потрібно грати з такою ж віддачею, але трохи розумніше.

У мене завжди є впевненість! Я ніколи не нервую, і взагалі, я – з Чикаго! Це просто гра. Просто я такий гравець. Зараз я захоплений нашим виступом.

У Європі мені ніколи не доводилося грати в подібній атмосфері. Єдиний раз, коли грав при чомусь подібному – коледж. «Березневе Божевілля», матч проти Дьюка. Сьогодні було важко. Литовські вболівальники… Мені дуже сподобалося. Взагалі, це цікаво – грати, коли весь світ проти тебе. Я знаю, що ми заслужили їхню повагу. Цим я задоволений. Звісно, мене теж заводила подібна атмосфера. Мені здається, я непогано керував грою команди. Знову ж таки, ми програли тільки одне очко.

Литовці не показали нічого несподіваного, все-таки це прекрасна збірна. Ми показали, що ми готові до їхнього тиску. Не знаю, чи чекали вони від нас такої гри. Взагалі, мені здалося, що в якийсь момент вони почали боятися поразки. Ми грали, ми боролися. Для перемоги нам забракло декількох влучних кидків. Я працював, створював для команди. Я вірю в своїх хлопців, я віддам їм ще 100 передач – нехай вони заб’ють, і мене не хвилюють їхні промахи. Я цілком впевнений, що вони влучатимуть».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.