Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1164
0

ЛАВРИНЕНКО: «Много команд Первой лиги играют на самоотдаче»

Тренер «Зирки» - о победе в Сумах

ЛАВРИНЕНКО: «Много команд Первой лиги играют на самоотдаче»

Тренер «Зірки» Сергій Лавриненко – про матч з «Сумами», який завершився перевогою його команди 1:0.

Спершу хочу привітати наших вболівальників, які приїхали з Кіровограда. Ми знали, що гра буде важкою. Команда «Суми» хоч і молода, але показує дуже гарний і сучасний футбол. Жодній команді, яка тут грала, не було легко. Ми знали, що нам буде складно - гра складалася до забитого голу.  Хто б першим забив - той і виграв би. На щастя, у нас вийшло забити, хоча шанси були однакові. Я думаю, що ПФК «Суми» під силу буде як мінімум 3-4 місце в чемпіонаті. Тут грають  молоді, перспективні гравці, грають у футбол за рахунок короткого та середнього пасу. Дуже багато команд першої ліги грають за рахунок самовіддачі. Ваша команда виділяється тим, що у неї простежуються певні тактичні малюнки і цим вона цікава.

А як щодо браку при передачах та під час прийому м’яча?
Ми очікували, що у вас поле буде краще. Ваше поле не дає грати в хороший і якісний футбол. М'яч дуже стрибає, було важко обом командам. Хоча, ми дивилися ігри вашої команди з іншими суперниками, то саме в контролі м'яча і в техніко-тактичних діях, ваша команда була лідером. Те що вдома не виходить, я вважаю, тут причина саме в якості поля. Ви бачили, що в деяких моментах м'яч так підстрибував

ПФК «Суми» в другому таймі збавляє оберти, а ваша команда навпаки набирає…..
Складно сказати, за якими критеріями ви це визначили. З 6 голів, які забили Суми - 4 були забиті після 80-ї хвилини. Якщо ви вважаєте, що функціонально команда до кінця гри слабшає, то я думаю, що навпаки. Якщо вони змогли забити 4 голи, значить, вони функціонально виглядають добре. А ми навпаки, пропускали в попередніх матчах на 83, 85 хвилинах. Ви знаєте, у нас і команда трохи досвідченіша. Наші гравці пройшли «школу футболу» і в першій і в вищій лізі. У вас хлопці перспективні, молоді, 93-94 року народження. Дайте їм час. Я думаю, що у них все вийде. Вважаю, що кожен тренер хотів, аби у нього в команді грали, хоча б за підбором, такі гравці як у нас. Але не в кожного тренера є така можливість. Я думаю, що і ваш б тренер узяв би гравців більш високого рівня, якби у нього була така можливість, вірніше, якби керівництво дало таку можливість. Якщо не бере таких гравців, це ж не означає, що він не хоче цього. Напевно, немає можливості.

Як довго вивчали гру Сум, і які матчі переглядали?
У вас склад з минулого року практично зберігся. Пішов Піднебенной. Якщо брати гру в Кіровограді, то грали практично всі ті самі тільки відбулася ротація Лебеденко - Піднебенной. Ми провели аналіз минулої гри, і ще трьох ігор чемпіонату. Сам малюнок ми вже розуміли, як будуть Суми грати - ми їх нейтралізували, - вийшло чи ні? - раз виграли, значить, так.

Кого б ви відзначили в команді ПФК «Суми»?
Лебеденко, пара центральних захисників - Медведєв, Котелюх. Воротар досить впевнено зіграв - в тому моменті, коли з двох метрів забивали, там йому було дуже важко щось зробити.

Які завдання стоять перед командою?
Завдання - перемагати в кожному матчі, сказав президент.

Источник ФК Сумы
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно
Футбол | 19 апреля 2024, 19:48 17
Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно

Миккель продолжит выступления в составе «Орхуса»

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.