Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Теннис в Украине
|
801
0

Перший 50-тисячник в Україні!

Прес-конференція, присвячена міжнародному жіночому професійному турніру «Megaron Ladies Open by PEOPLEnet»

Перший 50-тисячник в Україні!

У четвер у розважальному комплексі «Arena Entertainmnet» відбулася прес-конференція, присвячена міжнародному професійному жіночому тенісному турніру ITF »Megaron Ladies Open by PEOPLEnet», що 14-22 липня 2007 року пройде у Дніпропетровську на грунтових кортах Великого тенісного клубу «Мегарон».

Вперше в історії вітчизняного тенісу, призовий фонд жіночих змагань в Україні сягне $50 000!

У прес-конференція взяли участь: Виконавчий директор ФТУ Євген Колганов, Генеральний директор компаніїї PEOPLEnet Віталій Ворожбіт та директор турніру Вадим Галаган.

Майже кожен рік дніпропетровський Великий тенісний клуб «Мегарон» вносить знаменні корективи в історію українського тенісу. Саме тут з 2003 року проходить найбільший в країні чоловічий професійний турнір «PRIVATBANK OPEN», саме тут візьме свій початок й нова епоха в розвитку вітчизняного жіночого професійного тенісу. Вперше у нашій країні з 14 до 22 липня 2007 року  на ґрунтових кортах «Мегарону» відбудеться жіночий турнір «Megaron Ladies Open by PEOPLEnet» з призовим фондом у $50 000+Нospitality (тобто організатори беруть на себе усі витрати на проживання гравців). До цього часу про подібні змагання шанувальники тенісу в Україні могли тільки мріяти. І ось це сталося! Це буде найбільш представницький міжнародний жіночий тенісний турнір в історії України.

«До цього часу ставлення до жіночих турнірів в нашій країні було дещо прохолодним, — зауважив виконачий директор Федерації тенісу України Євген Колганов, — Міжнародні  жіночі турніри ITF проводяться в Україні з 1993 року (перший відбувся у Києві), але ще жодного разу призовий фонд змагань не був вищим за $25 000. Зараз ситуація змінюється на краще. Завдяки успіхам наших жінок у тенісних турнірах WTA найвищої категорії, і сам теніс, і його прекрасна половина – жіночі змагання – здобувають в Україні все більшу популярність. Турнір «Megaron Ladies Open by PEOPLEnet» – додаткове підтвердження цієї приємної тенденції. Турнір, так само, як і увесь український теніс розвивається, прогресує, підкорює нові вершини. Це й є те, чого ми прагнемо». 

«Бо люди хочуть» - принцип, яким ми керуємось не тільки у бізнесі, але й в нашій соціальній діяльності. Цей турнір потрібен нашим спортсменкам та їх вболівальникам, бо люди хочуть подій, які роблять їх життя яскравішим та цікавішим. А PEOPLEnet хоче задовольняти такі бажання», - прокоментував позицію Генерального спонсора турніру Віталій Ворожбит, генеральний директор PEOPLEnet.

Рік тому на кортах «Мегарона» пройшов жіночий «25-тисячник», що до певної міри змінило нашу уяву про можливості проведення змагань для прекрасної половини людства. Ці події 12-місячної давнини стали лише прелюдією до того, що відбудеться зараз. Призовий фонд підвищено вдвічі, рівень учасниць – майже рази в три. В якійсь мірі це, ясна річ, робить складнішим завдання для українських тенісисток, що претендують на головні трофеї. Але, з іншого боку, виграти турнір для наших співвітчизниць в одиночному або у парному розряді буде почесним досягненням. Та, навіть, якщо це й не вдасться для українських дівчат, що у своїй більшості ще тільки підходять до професійного туру, вони пройдуть унікальну школу, на уроках якої у повному обсязі зможуть перевірити свої сили та потенціал.

Солідний призовий фонд дніпропетровського турніру та чималий досвід проведення турнірів найвищого ґатунку на кортах Великого тенісного клубу «Мегарон» приваблює провідних гравців з топ-200 світового рейтингу завітати в Україну.

Згідно попередньої заявки, очолює Entry List турніру Су-Вей Хсі з Тайваню (№ 125 в рейтингу WTA)…

Звичайно, у заявочному листі і багато українок: Серед них й талановита молодь – Христина Антонійчук, Надія та Людмила Кіченок, що отримали wild card від організаторів. У кваліфікації боротимуться Галина Косик, Вероніка Капшай, Катерина Авдієнко…

Повний попердній заявочний лист турніру тут:
http://www.ftu.org.ua/FTU/uploads/docs/W_DNEPROPETROVSK_16_JUL_AL-WD_deadline.pdf

Cклад гравців підібрався досить рівний. Отже, боротьба обіцяє бути непередбаченою. Крім того, ґрунтове покриття вирівнює шанси суперниць. А ще жіночий теніс – це не тільки гра. Це емоції, сльози поразки і радість перемоги, і, нарешті, це просто – краса чудових дівчат.

Чекаємо вболівальників та журналістів на матчах «Megaron Ladies Open by PEOPLEnet» у Дніпропетровську. Вхід на трибуни, що можуть прийняти більш ніж 500 глядачів – вільний.

А тим, хто не зможе на власні очі побачити турнірні баталії радимо у суботу 21-го липня та неділю 22-го липня увімкнути телеканал «Мегаспорт», що транслюватиме в прямому ефірі півфінали і фінальний матч турніру.

Організатори турніру «Megaron Ladies Open by PEOPLEnet» – Федерація тенісу України та ВТК «Мегарон» висловлюють особливі слова подяки Генеральному спонсору турніру - компанії «PEOPLEnet» та Головному спонсору - торговельній марці «Біола».
 
Інформаційна довідка:
PEOPLEnet – перший в Україні національний оператор зв'язку третього покоління (3G). Оператор надає послуги високошвидкісного доступу в Інтернет (до 2,4 Мбіт/с), голосового зв'язку, мультимедіа в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Львові, Сімферополі, Донецьку, Кривому Розі та Запоріжжі. У розвиток PEOPLEnet буде інвестовано 180 мільйонів доларів до кінця 2007 року, що дозволить оператору надавати послуги у всіх обласних центрах України. До кінця 2009 року PEOPLEnet надасть послуги третього покоління для 80% населення України.  

Федерація Тенісу України  

 

теннис
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СМИ Исландии – о матче с Украиной: «Душераздирающий результат»
Футбол | 27 марта 2024, 13:10 0
СМИ Исландии – о матче с Украиной: «Душераздирающий результат»

Скандинавы шокированы успехом украинской команды

ВИДЕО. Грузинские игроки после выхода на Евро оставили послание стране 404
Футбол | 27 марта 2024, 13:49 5
ВИДЕО. Грузинские игроки после выхода на Евро оставили послание стране 404

Сборная Грузии впервые в истории сыграет на чемпионате Европы

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.