Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3696
2

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Відчуваю сьогодні себе щасливим»

«Карпаты» – «Черноморец» – 2:0. Послематчевая пресс-конференция и.о. главного тренера львовян

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Відчуваю сьогодні себе щасливим»

В. о. головного тренера львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч:

- Відчуваю сьогодні себе щасливим, гордим за свою команду, за її працездатність і виконання задуманих планів та ідей. Очікували дуже серйозного для нас поєдинку. Важка гра, де «Чорноморець» дуже насичено і компактно грав в обороні. Тому нам десь забракло простору для створення моментів, особливо у першому таймі. Після перерви наша команда додала у швидкості, і з’явилися дірки між лініями суперника. Тому краще для вболівальників виглядав другий тайм. В таких матчах стандартні положення мають дуже важливі значення.

Ці три очки дають нам дуже багато відповідей. Мається на увазі, що поразка від «Іллічівця» була просто випадковість. Можливо, в українському футболі це звучить «відмазкою», що поле погане, і мене багато друзів за це критикувало, але я відчував, що у Дніпропетровську не можна грати у футбол. Сьогодні вийшла зовсім інша картина, м’яч котився швидко-швидко, і ми додавали з кожною хвилиною. Радий за команду, наскільки важким для неї є теперішнє турнірне становище.

- На тренуваннях часто є змагання, хто частіше влучить у штанги. Чи є таке у матчах?
- Це трохи фарт. Треба було сьогодні виграти матч. Моя команда сьогодні виглядала зі спортивною злістю і з кожною хвилиною додавали. Те, що заплановано було – вийшло, і це мене тішить, як тренера.

- Що Ви сказали своїм гравцям у перерві?
- Матч з «Іллічівцем» вплинув на впевненість команди. Цей тиждень був дуже специфічним. Хочу подякувати керівництву клубу, яке дуже компактно підтримує команду. У другому таймі  «Чорноморець» дав нам простір, який ми вміємо використовувати.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
Молодець