Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3778
3

Карпаты – Черноморец. Анонс

Львів вже забув, коли бачив перемогу над «моряками»

Карпаты – Черноморец. Анонс

У неділю «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть «Чорноморець», який цього року ще не знає радості перемог у чемпіонаті. «Леви» мають нагоду покласти край неприємній традиції і перервати безвиграшну серію зустрічей з «моряками», яка триває вже 9 (!) ігор – вісім нічиїх та поразка.

У чемпіонаті України, який у 1992 році стартував саме з матчу одеситів та львів’ян, зіграно вже 35 ігор. Баланс львівських ігор вказує на перевагу «Карпат», які перемагали 9 разів, а програвали лише тричі. В 1999 році, до речі, у Львові «Чорноморець» у матчі з «Карпатами» з рахунком 0:5 зазнав однієї з 4-х своїх найбільших поразок у чемпіонатах України. Востаннє «моряки» виходили на поле львівського стадіону ще у листопаді 2013 року і завершили матч внічию – 1:1. Тоді Валерій Федорчук відкрив рахунок, а Анатолій Діденко врятував гостей від поразки лише в компенсований час. Після цього дві наступні гри суперників завершувались з однаковим рахунком – 0:0. Загалом, Діденко, який виконує і функції капітана «моряків», двічі забивав «зелено-білим». Серед діючих гравців львівського клубу раніше по разу вражали ворота одеситів Денис Кожанов та Ігор Худоб’як.

Олександр Бабич, який в грудні замінив Романа Григорчука, в ролі головного тренера «Чорноморця» ще не відчував радості перемоги – три нічиї та п’ять поразок. «Чорно-сині» у весняній частині чемпіонату забили лише два голи, в т.ч. один після «самострілу» волинянина Жуніча. З тих гравців, які з’являлися у стартовому складі одеського клубу у першій частині нинішнього сезону залишилися лише Юрій Путраш, Віталій Балашов, Дмитро Гречишкін, Анатолій Діденко, Андрій Слінкін та Павло Кутас. З особливим настроєм можуть вийти на поле Юрій Мартищук та Денис Васін, які свого часу одягали і форму «Карпат».

Ігор Йовічевіч у надважливій для «левів» грі не зможе задіяти дискваліфікованого захисника Ігоря Пластуна, якого швидше за все замінить Артур Новотрясов. Як і в попередньому турі з «Іллічівцем» не зможуть допомогти команді Мар’ян Швед та Дмитро Кльоц, яких знову викликано в розташування юніорської збірної України (U-19). Після попередньої феєричної домашньої гри «Карпат» проти «Олімпіка» вболівальники «зелено-білих», враховуючи їхнє турнірне становище, чекають від свого клубу лише перемоги. Відступати далі нікуди.

Виведе ж команди на поле арбітр Олександр Головков зі Сєверодонецька, за плечима якого лише 16 ігор у чемпіонатах. При Головкову «Карпати» провели лише одну гру, зігравши у нинішньому сезоні на своєму полі внічию з «Ворсклою», а матч за участю «Чорноморця» стане для судді дебютним.
У цьому матчі Головков може зафіксувати ювілейні у чемпіонатах перемоги обох суперників: 240-у для «Чорноморця» та 220-у – для «Карпат».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Мысак – Костевич, Гитченко, Новотрясов, Мирошниченко – Даушвили, Чачуа, Кожанов, Голодюк, Худобяк – Страшкевич

«Черноморец»: Мартыщук – Данченко, Крнета, Кутас, Петько – Гречишкин, Филимонов, Васин, Кабаев, Балашов – Диденко

Дисквалификации: Пластун («Карпаты»)

Котировка букмекеров:
Марафон – 2,30 – 3,22 – 3,50
William Hill – 11/10 – 11/5 – 11/5

10 мая, воскресенье
«Карпаты» «Черноморец»  
Львов. Стадион «Украина». 17.00
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
 Арбитр: Александр Головков (Северодонецк)
 Прогноз Sport.ua – 1:0

 

Опрос

Голосов 27
С каким счетом завершится матч «Карпаты» - «Черноморец»?

Другой вариант

1 голос 3.7 %

2:3

0 голосов 0.1 %

1:3

0 голосов 0.1 %

1:2

1 голос 3.7 %

0:3

0 голосов 0.1 %

0:2

0 голосов 0.1 %

0:1

0 голосов 0.1 %

3:3

0 голосов 0.1 %

3:2

0 голосов 0.1 %

2:2

1 голос 3.7 %

3:1

0 голосов 0.1 %

2:1

6 голосов 22.22 %

1:1

3 голоса 11.11 %

3:0

3 голоса 11.11 %

2:0

8 голосов 29.63 %

1:0

4 голоса 14.81 %

0:0

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Николай_Донбасс
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
karron
Левам Удачі 1-0