Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 мая 2015, 18:49
15254
15

Николай ПАВЛОВ: «Таким руководителям нужно яйца отрывать»

Послематчевая пресс-конференция наставника «Ильичевца» после победы над «Карпатами»

| Обновлено 02 мая 2015, 18:49
15254
15
Николай ПАВЛОВ: «Таким руководителям нужно яйца отрывать»

Післяматчева прес-конференція головного тренера маріупольського «Іллічівця» Миколи Павлова після матчу 22-го туру Прем’єр-ліги проти львівських «Карпат».

Микола Павлов, підходячи до столу для прес-конференцій, відразу кинув фразу на ходу:

– Цього року ми на «Метеорі» ще жодної гри не програли.

– Як вам загалом матч?
– Сьогодні мені гра сподобалася, насамперед своїм результатом. Таких ігор у нашої команди ще не було, коли на кону була принциповість, хто з двох команд сильніше. І після того, що я бачив у виконанні «Карпат» в минулих іграх, то там є хлопці молоді, що проявляють себе з кращого боку, але через те, що вони задіяні в юнацьких збірних, зараз вони не приїхали. А так я хотів сказати Йовічевічу, що його команда росте, якщо їм додати 9 очок, то «Карпати» вирішували б інші питання. Тепер же виходить, що їм потрібно вирішувати питання не так на футбольному полі, як в кабінетах. А своїм хлопцям можу тільки подякувати і висловити надію, що вони будуть рости і прогресувати. І що у них будуть хороші керівники. Не тренери, а керівники.

– Когось виділите в команді?
– Я не виділяю нікого, і не буду хвалити, лаяти у присутності ЗМІ. Я їм все говорю в роздягальні.

– Йовічевіч скаржився на поле.
– Я йому казав, що якби ти приїхав, коли ми тут грали перші ігри року, то ти б тут з глузду з’їхав. Тут було поле ще гірше. Зараз поле завдяки працівникам стадіону, які зробили просто неможливе, стало краще. Так, напевно, знову поле нам допомогло, що не дало «Карпатам» зіграти в комбінаційний футбол. На такому полі довгі передачі надійніше, ніж комбінації, от і виходить бий-біжи.

– Чи залишитеся ви в «Іллічівці»?
– 15 числа я оголошу про своє рішення. Я хочу хоч раз піти цивілізовано. Коли я йшов з Дніпропетровська, мене носили на руках, а потім відразу став антигероєм. У Полтаві мене не те, що на руках носили... не знаю, і досі там носять, потім звинуватили мене, що я щось зробив не так. Я хочу тут зробити так, як захочуть керівники. І нехай вони про це напишуть. Коли мені кажуть, що я клуб лаю... а як мені його не лаяти? 

(Тут Микола Петрович перейшов на крик)...

Що це за керівники, які відмовилися годувати хлопців, яким 15–16 років? Та таким керівникам треба яйця відривати! А якщо це такі керівники, то мені з ними не по дорозі. Я підписував контракт з Володимиром Семеновичем Бойком. А зараз керують ті люди, яких я жодного разу не бачив. Три людини прийшли до мене позавчора, три години чогось чекали... Я питаю: «Чого ви тут стоїте?» Відповідають: «Ми хочемо поговорити». Кажу: «Я коли з повіями домовляюся, і то їх попереджаю спочатку по телефону!» Ну, ми поговорили, я їх вигнав і все. Тепер чекаю, коли у мене буде настрій, і я скажу при всіх про своє рішення.

– Миколо Петровичу, футбол він для вболівальників. Чому у команди немає організованих уболівальників з Маріуполя?
– Це ж знову питання до клубу. Я неодноразово говорив і писав. Невже з Маріуполя не можна привезти один або два автобуси? Коли я тільки прийняв команду, і команда вилетіла, то скрізь їздили з нами вболівальники. Вони по вулиці в Маріуполі ходять і дякують нам за те, що ми прийняли свою громадянську позицію, і тренуємося в Маріуполі, і нікуди не поїхали. Ми ж залишилися там, і теж ризикуємо, як всі ризикують. А клуб цього не робить. Був би Володимир Семенович, все було б. Але він, на жаль, клубом не керує. А довірився іншій родині, на прізвище Бендерський... або БАндерскій, я навіть не знаю. Я його один раз всього бачив, а футболісти навіть в очі не бачили.

– Бойко Зовсім відійшов від футболу?
– Він хворіє і погано себе почуває. Кажуть, щоб навіть по телефону його не турбували, щоб не набридали. Тому в такій обстановці працювати дуже важко.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как Лунин отреагировал на игру Кепы, вышедшего вместо него в старте Реала
Футбол | 27 апреля 2024, 08:43 3
Как Лунин отреагировал на игру Кепы, вышедшего вместо него в старте Реала

Украинский вратарь впервые за 16 матчей остался на скамье для запасных

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 35
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Йоссар'ян
Бойко команду "лелеял" (в пределах позволенного ему финансами -- дивидентами со своего комбината на "соцпрограммы") и ,по- видимому, по ПРЯМЫМ директивам Таракана "поддерживать" футбольную команду как некий социальный громоотвод для Мариуполя.
Хороршо помниться тот сезон, когда в последнем матче Мариуполь спасся в матче с ДК, выиграв 3:2.
Весной того года СМИ вовсю трубили о финансовой безнадеге Ильичевца, а под конец той весны, к решающим матчам, оне явственно преобразились, спаслись от вылета - и уже следующие сезонЫ,
вплоть до сегодняшнего дня, сообщений о неуверенном их будущем на горизонте не возникало!.
И это как раз СОВПАЛО (резко пошедшее вгору финансирование команды) с тем, что тогда же пресса собщила, что меткомбинат ФАКТИЧЕСКИ стал собственностью ахмэтки! И Бойко стал с тех пор регулярно восседать в амператорской ложе
ДАмбаззАхмэт арены, рядом с Солнцеликим Благодетелем--"Хозяином Дамбазза", воплощая
для ропщущего плебса Мариуполя тем самым "безоблачные перспективы" новых хозяев комбината, прозорливо оставивших на должности зитц-председателя Бойко -- вроде, формально, "всё по прежнему" для пипла остается...
Так вот, на матчах ФК Шахрай Бойко посиживал, РЕГУЛЯРНО посиживал!!!, а для верности смягчения "ропщущих возмозных голосов" - в тулупчике с эмблемой... ФК Шахрай
(!!! ), а вот на матчах его РОДНОЙ, Мариупольской команды, в Мариуполе, телевизионные камеры его нам НИКОГДА не показывали!... И не говорите мне, что он там бывал -- не поверю!
А кстати, был как-то тур, год-два или три тому, когда в один день играл Шахрай на ДА, и Мариуполь дома-- с разницей около часа между матчами. И Бойко ТВ-камеры запечатлели тогда, в очередной раз, "по правую руку" от Таракана всея Дамбабвэ, а в Мариуполе, на матч СВОЕЙ команды, он при этом не явился!!!
Вот такие "приоритеты" насаждались Каталой - а что??! Кто платит, тот и заказывает музыку! Забота Бойко о футболе, по мысли Тараканьих палкиноидных менагеров, именно так должна была выглядеть!!
manumi
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Limb
Послушаешь Павлова - так хоть к ране прикладывай, но это тот случай, когда бабло побеждает любовь к футболу. Был хорошим футболистом, неплохим тренером - стал склочным старым голубятником, который свои ошибки перекладывает на других.
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
speka
К чему этот высер?
meow3101
до чого тут поле?? Сенс інтерв'ю взагалі не в цьому. АЛЕ Іллічівець на поле не скаржився за весь час перебування у Дніпропетровську. В минулих інтерв'ю були слова про те, що навіть лідери УПЛ грають на таких полях, тому Іллічівець все влаштовує. Читайте уважніше, будь ласка.
Николай_Донбасс
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Сергей Николаенко
Бойко прекрасный мужик,построил стадион,поля,команда играла не плохо,были взлёты и падения,но всё-же,а так теперь ждать хорошего не стоит Мариуполю,быстрее всего надавили и отдадут команду людям с Киева или под Коломойского уйдёт.Интересно кто такой этот..... А довірився іншій родині, на прізвище Бендерський... або БАндерскій, я навіть не знаю......