Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1628
0

Латвийские СМИ: «Каким-то чудом пропустили только один гол»

Обзор латвийской прессы по результатам товарищеского матча Украина - Латвия (1:1)

Латвийские СМИ: «Каким-то чудом пропустили только один гол»
Пропонуємо до вашої уваги огляд провідних видань Латвії після товариського матчу команди в Україні.
 
Delfi
 
Виїзди у Чехію та Україну показали, що у цієї команди є майбутнє. Справді, одна з провідних європейських команд другого ешелону на фартовій арені володіла ініціативою, але й підопічні Пахарса мали свої моменти. Важливіше навіть, що футболісти більше не виходять на подібні матчі із думками про поразку, а результат, здобутий у компенсований час, став тільки бонусом.
 
TVNet
 
Україна показала висококласну взаємодію між лініями, проте і Латвія виявилась готовою до підключень Федецького та Шевчука. Удари Лайзанса і Колінько дещо розбавили шквал атак господарів. Останнім не вистачало завершального удару і ближче до штрафного вони віддавали перевагу індивідуальним проходам перед комбінаційною грою. Важкий матч, який тим не менш показав різницю між схемами і напрацюваннями Пахарса і Старкова.
 
SPORTACENTRS.COM
 
З самого початку матчу стало ясно, що українці будуть контролювати темп – Латвія вперше отримала м'яч тільки на третій хвилині. Якимось чином їм вдалось пропустити лише один гол, що не відміняє усіх помилок. Але тактика вичікування дозволила Максименку забити перший гол за збірну. У нас немає альтернативи.
 
KASJAUNS.LV
 
Пахарс після гри з чехами заявляв, що задоволений результатом. Щось подібне він мав право казати й у Львові. Латвія усі 90 хвилин притримувалась стратегії класичної «гри другом номером», а в останні хвилини заробила стандарт і забила. Такі голи потрібні не у товариських матчах, щоб радість була повною, без цього присмаку спустошення «френдлі геймс».
 
Источник Sport Analytic
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.