Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
700
0

Захист титула пройде в Києві

Один з наступних боїв Котельник проведе в Україні

Якщо відомий львівський боксер-професіонал Андрій Котельник здобуде титул чемпіона світу в першій напівсередній вазі за версією WBA, то перший захист титулу Андрієм обов’язково відбудеться в Україні. Так обіцяють його менеджери з німецького «Юніверсум бокс промоушн». Про це боксер розповів сьогодні на прес-конференції.

За титул чемпіона світу WBA Котельник, як обов’язковий претендент, боротиметься у жовтні-листопаді цього року з переможцем пари, яка змагатиметься 21 липня. У цей день на ринг вийде Сулейман Мбайє проти британця Гевіна Рісу. З ким саме прийдеться боксувати у титульному бою, за словами львівського боксера, для нього особливого значення немає. «Мої менеджери впевнені, що бій за титул чемпіона світу пройде в Німеччині і суддівські рішення цього разу будуть адекватними, і мені таки дадуть перемогу у виграшному поєдинку», – зокрема заявив Котельник.

В останньому бою, що проходив у Будапешті, Андрій переміг за суддівськими записками. За словами Котельника, його опонент у цьому поєдинку Ласло Комьяті за класом був вищим за середній рівень, проте дуже витривалий, тому й Андрію не вдалося його відправити у нокаут.

 Lviv.proUA.com

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.