Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1397
0

Карпати - Черноморец - 0:1

«Чорноморець» в Кубку Інтертото, а Даниловський знову засмутив «Карпати»

Це був перший після майже двомісячної перерви перерви матч наставника «Карпат» Олександра Іщенка. Через перебір карток у господарів не вийшов на поле Самсон Годвін, через травми – Сергій Пшеничних, Андрій Ткачук та Мацей Налєпа. Тож у воротах «Карапт» дебютував у вищій лізі Юрій Мартищук, а  в центрі півзахисту діяли Олег Женюх та Ігор Худоб’як.

Команди досить обережно розпочали гру, яка в основному точилася на підступах до обох штарфних, без великої кількості завершальних ударів.  Перший гольовий момент виник, коли Даниловський гловою намагався перкинути м’яч через Мартищука, проте смугастий пролетів впритул зі штангою порожніх ворті. А в середині тайму вже Батиста по бразильськи скинув п’ятою м’яч білорусу Ковелю, і лише самовідданий кидок Руденка, який перевів м’яч на кутовий, врятував гостей від неприємностей.

Після перерви «Чорноморець» не відсиджувався в обороні, а проводив швидкі контратаки. Після однієї з них неприкритий Даниловський робив пас на Венглинського, який замість удару по воротах, вирішив відпасувати м’яч партнерам, але зробив це не точно. Атаки «Карпат» часто завершувались навісними передачами, проте Руденко вдало діяв на виході та й захисники не раз розряджали небезпеку біля власних воріт. І все ж вища кваліфікація гравців «Чорноморця» дозволила одеситам під кінцеь матчу провести переможний гол. Сергій Даниловський, за якого вкотре забули захисники, скористався передачею Андрія Кирлика і дальнім ударом головою застав зненацька Мартищука.

 До речі, і в матчі першого кола вихованець львівського футболу  Даниловський також забив гол «Карпатам». Цього разу, це був 500-й гол «Чорноморця» у вищій лізі, який у підсумку здобув право грати у Кубку Інтертото. А молода львівська команда також показала пристойний результат, враховуючи, що  «зелено-білі» не так давно виступали у першій лізі.

 

«Карпаты» - «Черноморец» - 0:1

«Карпаты»: Мартыщук, Федорив, Лапко, Петривский, Ищенко, Кобин (Голодюк, 89), Худобяк, Женюх, Сучков (Сворак, 64), Батиста, Ковель (Фещук, 71).

«Черноморец»: Руденко, Симоненко, Билозор, Ткаченко, Нижегородов, Валеев (Кирлик, 46), Зотов, Даниловский, Корнев, Венглинский (Бугаев, 64), Полтавец (Шищенко, 64).

 Даниловский, 82.

 Венглинский, 40.

 

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти дал Лунину важное обещание после заявления о возвращении Куртуа
Футбол | 25 апреля 2024, 21:40 7
Анчелотти дал Лунину важное обещание после заявления о возвращении Куртуа

Тренер рассчитывает на Андрея в Лиге чемпионов

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 14
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.