Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 05 марта 2015, 15:25
2134
0

ЛУКАШОВ: «Хочется играть с сильными, а не деградировать»

Лидер «Будивельника» - о подготовку к полуфиналу Кубка Украины

| Обновлено 05 марта 2015, 15:25
2134
0
ЛУКАШОВ: «Хочется играть с сильными, а не деградировать»

Київський «Будівельник», який нині готується до протистояння зі своїм головним опонентом южненським «Хіміком» у півфіналі Кубка України, провів сьогодні відкрите тренування для представників ЗМІ. Лідер «Будівельника» за очками і результативними передачами Денис Лукашов поділився своїми думками напередодні одного з найважливіших матчів сезону:

«Відверто кажучи, ми останні два тижні всіма думками перебуваємо у Фіналі чотирьох Кубка України, готуємося до матчу з «Хіміком». Ні для кого не є таємницею, що для нас це принциповий суперник, це лідер чемпіонату, який жодного разу не поступався цього сезону. Відповідно статус фаворита віддається команді з Южного. Звісно, шанси завжди є, не хочеться багато говорити, ми грали з «Хіміком» два матчі, в обох поступилися, на жаль, не показали своєї гри, а суперник навпаки зіграв у свій баскетбол, його лідери продемонстрували найкращі результати в сезоні. Якщо ми зіграємо у свій баскетбол і покажемо командну гру, то шанси у нас є. Не хочеться забігати наперед, а хочеться вийти і довести це на майданчику. В будь-якому разі кожній команді на шляху до здобуття Кубка потрібно було б перемогти «Хімік» – на даний момент найсильнішу команду чемпіонату.

Кубок – це особливе змагання, в тому сенсі, що в ньому вирішальною є кожна гра, немає такого, що ти поступився і дивишся турнірну таблицю, на якому місці перебуваєш нині. В Кубку ти програєш один матч і далі не проходиш. Тому кожен поєдинок має свою особливу цінність. Крім того, ці ігри відволікають від чемпіонату – ми ще раз граємо з деякими сильними суперниками. Я радий, що ми додатковий раз зіграємо з «Хіміком», оскільки нині фінансова сторона чемпіонату України стає все важчою, відповідно чимало команд залишили хороші гравці і їхній рівень падає. А хочеться грати з сильними командами для того, щоб підтримувати свій рівень, зростати, а не деградувати.

Я хочу запросити глядачів на Фінал чотирьох Кубка України, хотілося би, щоб прийшли якомога більше людей, адже я знаю, що кілька чоловік з наших фанів наразі їдуть добровольцями до зони АТО. Чим більше людей прийде нас підтримати, тим більшими будуть наші шанси на перемогу».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.